Heb je een klus binnen in jouw huis, pand of kamer en moet je boven je hoofd werken? Dan is een kamersteiger van Steigerdeals.nl perfect voor je klus om in te zetten. Al onze kamersteigers bestaan uit kant en klare onderdelen en zijn zeer eenvoudig op te bouwen door iedereen. De kamersteiger wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt. Vanwege de compacte afmetingen past de kamersteiger zelfs in de smalste gangen en kleinste deuropeningen. Lees meer

 

Kamersteiger kopen vanaf €189,- inclusief btw

Een kamersteiger kopen doe je eenvoudig en makkelijk bij ons. Ons aanbod kamersteigers en rolsteigers bestaat uit verschillende soorten en maten, zodat je een steiger kunt kopen die het best bij je karwei of toepassing past. Onze lengte maten van de kamersteiger zijn: 150, 190 en 250 cm en kunnen tot een maximale meter werkhoogte van 8 meter komen. De breedte maten van de kamersteiger zijn als volgt: 75, 90 en 135 cm. 

 

Goede kamersteiger kopen

Moet je binnen werken om bijvoorbeeld het plafond te schilderen of renovatiewerkzaamheden op hoogte uitvoeren, is het verstandig dit te doen met een kamersteiger. De kamersteiger kan je instellen op de perfecte meter werkhoogte en zorgt er voor dat je veilig en stabiel staat. Een kamersteiger is gemakkelijk te verplaatsen en zeer eenvoudig op te bergen door zijn vouwsysteem. De kamsteiger is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kan eventueel later door een steiger opzetstuk worden uitgebreid. Dit zorgt ervoor dat er uitgebreid kan worden naar een hogere meter werkhoogte, er is dus nooit een maximale meter werkhoogte bij de kamersteiger. Er zijn compact ruimtes waarbij het verstandig is om een smalle kamersteiger te gebruiken, deze is 75 cm breed. Deze is ook goed geschikt voor de doe het zelvers. Natuurlijk als er meer werkruimte nodig is voor de werkzaamheden is de brede kamersteiger geschikter. Deze afmetingen zijn dan 90 en 135 cm breed, hier kan gemakkelijk gereedschap op geplaatst worden tijdens het werken. Kijk dus goed voordat je begint met de werkzaamheden of je smalle kamersteigers nodig hebt of brede kamersteigers. De kamersteiger staat natuurlijk vaak stevig vanwege de steigerwielen die vastgemaakt kunnen worden, dit is ideaal voor de doe het zelver.

 

Verschillende soorten kamersteigers

Bij Steigerdeals is er een breed assortiment kamersteigers:

Kamersteiger 75 cm breed
Kamersteiger 90 cm breed
Kamersteiger 135 cm breed
Kamersteiger stukadoor
Kamersteiger opzetstuk
Kamersteiger onderdelen
Trapgatsteiger
Evo kamersteiger
 

Verschil tussen een kamer- en vouwsteiger

Het onderscheid tussen een kamersteiger en een vouwsteiger zit hem alleen in de benaming. Hierbuiten zijn het exact dezelfde type steigers. Dit type steiger is gedeeltelijk opvouwbaar, en hierdoor gemakkelijk door de kamer te verplaatsen.

 

Verschil tussen een kamer- en rolsteiger

Het verschil tussen een kamersteiger en een rolsteiger zit hem vooral in de eigenschappen en het gebruik van de steigers. De kamersteiger is perfect in elkaar te zetten en te gebruiken door 1 persoon. Een rolsteiger moet door minimaal 2 personen worden opgebouwd. De kamersteiger wordt voornamelijk binnen gebruikt en op lagere werkhoogtes van maximaal 8 meter, binnen of buiten wat ideaal is voor schilders of stukadoors. Een rolsteiger wordt daarentegen vaak gebruikt voor grotere hoogte en hebben een maximale werkhoogte van 14,2 meter. De wielen van een rolsteiger hebben spindels en zijn dan ook in hoogte verstelbaar en dus ideaal bij gebruik op ongelijke grond. Dit is bij een juiste kamersteiger niet het geval. 

 

Hoe een kamersteiger veilig gebruiken?

Bij het aanschaffen en gebruiken van een kamersteiger is het aan te raden om vooraf gebruik de handleiding te raadplegen. Ten tweede is het essentieel dat de kamersteiger op een vlakke ondergrond staat waarbij de wielen op dezelfde hoogte staan. Daarnaast is het van belang dat deze wielen ook op de rem staan zodat er geen beweging meer in de steiger zit als deze gebruikt wordt. Ook het zekeren van alle onderdelen met bijvoorbeeld de clips is van belang om de veiligheid bij het gebruik van de steiger te waarborgen. Zorg er ook voor de er bij het verplaatsen van de steiger geen personen of spullen rondom de steiger staan.


 

Wij houden van kwaliteit en veiligheid!

  • Al onze producten worden in onze fabriek in Nederland gemaakt. Dus kwaliteit uit eigen land en geen import uit het buitenland. Zo garanderen wij kwaliteit en veiligheid. 
  • Alsof dat niet genoeg is, voldoen onze steigers en materiaal aan de EN1004 norm en zijn TÜV gecertificeerd.
  • Bij ons kun je veilig en online bestellingen plaatsen en betalen.
  • Kies zelf wanneer en waar je je kamersteiger geleverd wilt hebben. 
  • Mocht je niet tevreden zijn, je het product kan retourneren binnen 100 dagen en dat is lang.

 

Eenvoudig & veilig bestellen

Hulp nodig bij een kamersteiger kopen of al de juiste producten gevonden? Wij helpen u graag verder in dit bestelproces. Neem dan direct contact op met onze specialisten: zij weten waar ze het over hebben en helpen u bij het maken van de juiste keuze over ons kamersteiger assortiment. Neem contact op met ons service team of via 085-0656192.