Altrex
Sierra enkel oploopbare trap 3 treden
172,-
154,- (ex. btw)
Altrex
Altrex Sierra enkel oploopbare trap 4 treden
187,-
165,- (ex. btw)
Little jumbo trap Compact 2 treden
166,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 3 treden
193,-
172,- (ex. btw)
Altrex
Sierra enkel oploopbare trap 5 treden
208,-
181,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 4 treden
212,-
187,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 5 treden
233,-
203,- (ex. btw)
Altrex
Sierra enkel oploopbare trap 6 treden
239,-
204,- (ex. btw)
Altrex
Taurus enkel oploopbare trap 3-treeds
270,-
227,- (ex. btw)
Little jumbo trap Compact 3 treden
228,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 6 treden
268,-
232,- (ex. btw)
Altrex
Taurus enkel oploopbare trap 4-treeds
302,-
251,- (ex. btw)

Enkele trappen

Altrex trap kopen? Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare enkele trap om uw gewenste hoogte te bereiken. dan zijn de Altrex trappen die wij aanbieden perfect voor welke klus dan ook! De trappen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en gaan jarenlang mee. Steigerdeals.nl biedt een breed assortiment aan enkele trappen en huishoudtrappen van Altrex. Dit merk is een begrip in de wereld van aluminium klimmateriaal, en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbarheid. De trappen voldoen aan Warenwet, de NEN 2484, en de EN 131 norm die geld voor deze trappen. Deze trappen zijn dus voor zowel Professioneel als particulier gebruik.

De voordelen van een Altrex trap is dat deze altijd veilig te betreden is door de spreidbeveiliging. Daarnaast beschikt de trap over brede treden waardoor u altijd stevig staat op de ladder, en zit er aan de bovenkant van de trap een gereedschapsbakje met een emmerhaak bevestigd.

 

Wat is een enkele trap?

Een enkele trap is een trap die de treden aan één zijde heeft. U kunt de trap dus vanaf één kant betreden. Dit type trap wordt ook wel een bordestrap genoemd. Ze worden vaak gebruikt in huizen, garages, magazijnen en andere gebouwen om toegang te krijgen tot opslagplaatsen, zolders en andere hooggelegen ruimtes.

Enkele trappen komen meestal in verschillende lengtes en kunnen worden uitgeklapt of opgevouwen om gemakkelijk op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn wanneer je een enkele trap gebruikt. Zorg ervoor dat je altijd op een stabiele en vlakke ondergrond staat en dat je de ladder altijd op een stabiele manier gebruikt, volgens de instructies van de fabrikant.

 

Verschil tussen een professionele trap en een huishoudtrap

Huishoudtrappen zijn gemaakt om gemakkelijk toegang te krijgen tot hoge plaatsen in het huis, zoals op een hoge kast. Ze zijn meestal licht van gewicht en hebben een beperkte hoeveelheid treden. Hoewel ze geschikt zijn voor kleine klusjes, zijn huishoudtrappen niet bedoeld voor professioneel gebruik, aangezien ze minder stevig zijn en vaak een lagere maximale werkhoogte hebben. Als je een trap zoekt die geschikt is voor intensief gebruik, is het beter om een professionele trap te kopen, hoewel deze wat duurder zijn omdat ze gemaakt zijn van sterker materiaal. Alle huishoudtrappen die verkocht worden bij Steigerdeals zijn goedgekeurd voor gebruik op de Nederlandse en Europese markt.

 

Ons assortiment

Op dit moment hebben wij 2 type enkele trappen van Altrex die geschikt zijn voor zowel professioneel als particulier gebruik. Deze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende werkhoogtes.

Altrex Yara

 • Voldoet aan de norm NEN 2484 & EN 131
 • Lichtgewicht trap voor professioneel gebruik
 • Diepe treden (80mm), veilig en comfortabel werken
 • Met handig gereedschapsbakje en emmerhaak
 • Door de robuuste constructie is deze trap geschikt voor professioneel gebruik

 

Altrex Sierra

 • Voldoet aan de norm NEN 2484 & EN 131
 • Lichtgewicht trap voor de wat zwaardere klussen thuis óf voor professionele projecten
 • Lichtgewicht trap door open trede profiel
 • Gebruiksvriendelijk door slim scharniersysteem
 • De treden zijn bevestigd door middel van popnagels. Makkelijk te vervangen wanneer dit nodig is

 

Wij houden van kwaliteit en veiligheid!

 • Al onze producten worden in onze fabriek in Nederland gemaakt. Dus kwaliteit uit eigen land en geen import uit het buitenland. Zo garanderen wij kwaliteit en veiligheid.
 • Bij ons kun je veilig en online bestellingen plaatsen en betalen.
 • Kies zelf wanneer en waar je je huishoudtrap geleverd wilt hebben.
 • Mocht je niet tevreden zijn, je het product kan retourneren binnen 100 dagen en dat is lang.

 

Eenvoudig & veilig bestellen

Heb je een trap nodig, of heb je hulp nodig bij het kopen van een trap? Neem dan direct contact op met onze specialisten: zij weten waar ze het over hebben en helpen u bij het maken van de juiste keuze! Neem contact op met ons service team of via 085-0656192.