Euroscaffold
Rolsteiger Regen Doorwerktent 190 cm
519,- (ex. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Regen Doorwerktent 250 cm
529,- (ex. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Regen Doorwerktent 305 cm
569,- (ex. btw)

Doorwerktenten voor rolsteigers

Met het Nederlandse klimaat is een doorwerktent voor je rolsteiger absoluut geen overbodige luxe. Sterker nog, het is in onze optiek zelfs een absolute musthave. Deze praktische toevoeging aan je steiger biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden: wind, felle zon en zelfs regen of hagel. Kortom, perfect voor klussen waarbij je niet meer afhankelijk wilt zijn van het weer.

De voordelen van onze steigertenten

Een doorwerktent wordt door sommige mensen ook wel een ‘’steigertent’’, ‘’regenkap’’ of ‘’doorwerkkap’’ genoemd. Welke benaming je ook gebruikt, het mag niet ontbreken wanneer je regelmatig een steiger gebruikt voor klus, onderhouds- of montagewerkzaamheden.

  • Geproduceerd door Euroscaffold. Dit merk staat bekend om haar scherpe prijs-kwaliteitverhouding en het brede assortiment steigers en steigermateriaal.
  • Licht in gewicht en eenvoudig in gebruik: binnen enkele minuten gemonteerd.
  • Geschikt voor werkzaamheden binnen- en buitenshuis.
  • Verkrijgbaar in diverse maten zoals 190 cm, 250 cm en zelfs 305 cm.
  • Het materiaal van het zeil is niet vlamonderhoudend. Dit betekent dat de vuurbron zich niet snel verspreidt.
  • Voor elk seizoen: in de lente en zomer biedt het bescherming tegen een felle zon, terwijl het in de herfst en winter bescherming biedt tegen neerslag.
  • Wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Heb je een vraag over één van onze producten, of twijfel je of de regenkap geschikt is voor jouw steiger? Neem gerust contact op, onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.