Altrex
Kibo 2-delige opsteekladder 2 x 8
201,- (ex. btw)
Altrex
Kibo 2-delige opsteekladder 2 x 10
228,- (ex. btw)
Altrex
Kibo 2-delige opsteekladder 2 x 12
268,- (ex. btw)
Altrex
Kibo 2-delige opsteekladder 2 x 14
309,- (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige opsteekladder 2 x 10
340,- (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige opsteekladder 2 x 12
377,- (ex. btw)
Altrex
Mounter 2-delige reformladder 2 x 8
390,- (ex. btw)
2x12 Schuifladder - 6 meter met Top Safe systeem
412,-
393,- (ex. btw)
Altrex
Mounter 2-delige reformladder 2 x 10
438,- (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige opsteekladder 2 x 14
446,- (ex. btw)
Altrex
Mounter 2-delige reformladder 2 x 12
481,- (ex. btw)
Altrex
Mounter 2-delige reformladder 2 x 14
548,- (ex. btw)
Altrex
Mounter 2-delige schuifladder 2 x 16
638,- (ex. btw)

Schuifladder kopen? Eenvoudig naar de gewenste hoogte!

Heb je vaak klussen op grote hoogte en ben je op zoek naar een 2- of een 3-delige ladder die je eenvoudig op de gewenste hoogte brengt? Dan is een schuifladder wat je zoekt. Dit model is veelal voorzien van een kunststof geleiding en toprollen, waardoor je de ladder met een soepele beweging naar boven schuift. Een schuifladder, ook wel eens optrek- of opsteekladder genoemd, wordt dan ook veel gebruikt door dakdekkers en tijdens dakinspecties. Binnen ons assortiment vind je een ruim aanbod van diverse topmerken. 

Ontdek de voordelen van een uitschuifbare ladder

Iedere ladder heeft zijn eigen plus- en minpunten. Bij een uitschuifbare ladder zien we de volgende:

  Voordelen

 • Gemakkelijk tot grote hoogte op te trekken;
 • Extra veilig dankzij de Engelse valhaak voor het vastzetten van de ladderdelen;
 • Veelal voorzien van een stabiliteitsbalk voor extra stabiliteit;
 • Meeste varianten ook in A-stand te plaatsen;
 • Lichtgewicht en dus makkelijk te verplaatsen.

  Nadelen

 • Lastiger opbergen door groot formaat. 

Het verschil tussen een 2- of 3-delige ladder

Ons assortiment schuifladders bestaat uit diverse soorten en maten. Zo kan je onder andere voor een schuifladder van 6, 7 of 8 meter kiezen, maar dat is niet het enige. Naast de hoogte van de ladders kan je ook nog kiezen uit een  2- of een 3-delige ladder. Het verschil zit ‘m hier in het aantal ladders. Als voorbeeld: bij een 2x12 schuifladder heb je 2 afzonderlijke ladders waarvan er 1 uit te schuiven is, en bij een 3x12 variant heb je 3 ladders waarvan er 2 uit te schuiven zijn. Met die laatste behaal je dan ook een grotere hoogte. Bij klussen hoger dan 6 meter adviseren wij een 3x12 schuifladder

Ook voor veilig werken op hoogte

Veiligheid is een belangrijk aspect bij iedere klus op hoogte. Zo ook bij het gebruik van een ladder. Standaard voldoen onze schuifladders aan de eisen van het Besluit draagbaar klimmaterieel, zoals die in de Warenwet zijn opgenomen, en zijn ze voorzien van de Europese (EN131) en Nederlandse (NEN2484) norm voor ladders en trappen. Uiteraard is het belangrijk dat je naast deze keurmerken zelf ook op de hoogte bent van de wet-en regelgeving rondom het werken op hoogte. 

De werking van een opsteekladder

Een opsteekladder werkt erg gemakkelijk. Onderstaande video geeft je een indruk van de opbouw en het gebruik van de Altrex Mounter 2-delige reformladder 2 x 10.

 

Onze topmerken

In veel gevallen gaat de veiligheid van de ladder samen met de kwaliteit. Daarom verkopen wij enkel producten van absolute A-kwaliteit.In de categorie schuifladders heb je keuze uit de volgende merken:

Wanneer kiezen voor een rol- of kamersteiger?

Met het oog op veiligheid, zijn er voor het gebruik van ladders en trappen diverse branchespecifieke afspraken gemaakt. Zo bedraagt de maximale statijd op een ladder maximaal 4u. Na die tijd neemt het comfort af en neemt het risico op ongelukken toe. 

Bedraagt de statijd van jouw klus meer dan 4 uur? Dan adviseren wij het gebruik van een rolsteiger voor buiten en een kamersteiger voor binnen. Deze steigers kunnen net als een ladder een grote werkhoogte bereiken én zorgen voor een maximale veiligheid tijdens langdurige klussen. 

Maak de ladder compleet

Veel mensen kopen naast een nieuwe aluminium schuifladder ook accessoires voor de ladder. Dit is geen must, maar het kan het werk wel makkelijker maken. Zo zijn niet al onze schuifladders voorzien van toprollen. Deze zou je dan los kunnen bestellen. Ook voor het opbergen hebben we handige oplossingen, zoals bijvoorbeeld een ophangbeugel waarmee je veel ruimte op de grond bespaard. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment schuifladder onderdelen

Schuifladders koop je bij Steigerdeals

Een ladder kopen doe je bij Steigerdeals. We leggen je graag uit waarom: 

 • Gratis verzending binnen Nederland en België;
 • 100 dagen retourtermijn;
 • Handige instructievideo's en handleidingen;
 • Alle ladders zijn direct leverbaar;
 • Binnen 1 werkdag verzonden;
 • Klantenbeoordeling 9.5/10.

Hulp nodig bij het kopen van een ladder? Wij helpen je graag verder in dit bestelproces. Neem daarom gerust contact op met één van onze specialisten. Zij weten waar ze het over hebben en helpen je bij het maken van de juiste keuze binnen ons assortiment. Neem contact op met ons service team of via 085-0656192.