Alumexx rolsteiger kopen? Bekijk het aanbod!

Ben je op zoek naar een stevige en betrouwbare rolsteiger voor buiten? Zoek niet verder. De rolsteigers van Alumexx zijn wat je zoekt. Al ruim 20 jaar is Alumexx één van de beste aanbieders in de steigers branche. Dit komt mede door de veiligheid en stevigheid van de producten die dit gerenommeerde merk op de markt brengt. Een rolsteiger van Alumexx wordt dan ook streng gecontroleerd op deze aspecten alvorens het de markt op gaat. Je weet dan ook dat je een kwalitatief staaltje vakmanschap in huis haalt met de rolsteigers van Alumexx!

Ervaar het gemak van een rolsteiger

Een Alumexx rolsteiger biedt een groot aantal voordelen. Zo ga je de volgende aspecten zeker als fijn ervaren:

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium; 
  • Snelle op- en afbouw;
  • Voor uiteenlopende werkzaamheden;
  • Scherp geprijsd.

De rolsteigers van Alumexx worden vaak op professioneel vlak ingezet, bijvoorbeeld als bouw- of schildersteiger.

Een steiger voor diverse doeleinden

Het voordeel van de Alumexx rolsteigers is dat deze in diverse maten komen. Zo onderscheiden we de volgende breedtematen:

Alumexx rolsteiger 75 cm

Deze kleine rolsteiger is met name geschikt voor de smalle ruimtes zoals hallen, steegjes of deurposten. Eenvoudig in de opbouw en uit sterk aluminium vervaardigd.

Alumexx rolsteiger 90 cm

Deze steiger is voor zowel de smalle als wat ruimere locaties erg geschikt. Veelal wordt dit type voor professionele doeleinden met uiteenlopende werkzaamheden gebruikt.

Alumexx rolsteiger 135 cm

De breedste rolsteigers in ons assortiment van Alumexx. Deze rolsteiger is zeer geschikt om met meerdere personen op te werken en ook licht van gewicht. 

Een scala aan producten van Alumexx

Bij Steigerdeals beschikken wij naast rolsteigers van Alumexx ook over kamersteigers van dit gerenommeerde merk. Een kamersteiger is kleiner in formaat en wordt veelal gekocht voor het werken in smalle en krappe ruimtes. Het maakt dit type steiger uiterst geschikt voor kleine klussen in en om het huis. En uiteraard krijg je de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Panthera mag verwachten!

Alumexx koop je bij Steigerdeals!

Wanneer je jouw Alumexx rolsteiger bij Steigerdeals koopt ervaar je naast kwaliteit ook uitstekende service. Dit is waarom je voor Steigerdeals kiest: 

  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd;
  • Grootste assortiment van Nederland met ruim 1700+ producten;
  • Binnen 100 dagen retourneren;
  • Meer dan 45.000+ tevreden klanten, klantbeoordeling 9.4/10;
  • Maximale ondersteuning bij vragen.