Euroscaffold
Borgclip / Borgpen
3,-
3,50 (ex. btw)
Altrex
Vergrendelpen RS4/PL
4,50 (ex. btw)
Euroscaffold
Schroefoog muurverankering + plug
7,50 (ex. btw)
Altrex
Vergrendelpen Aldek
11,- (ex. btw)
Euroscaffold
Stalen Draaikoppeling 51 mm
23,-
15,- (ex. btw)
Euroscaffold
Steigerkoppeling vast staal 51mm
18,-
18,- (ex. btw)
Euroscaffold
Losse Vloerhaak voor Werkbrug
25,-
24,- (ex. btw)
Uw voordeel: -3,-
Euroscaffold
Kamersteigerwiel 125 mm
28,-
25,- (ex. btw)
Euroscaffold
Koppelklauw voor de Solarlift
55,-
26,- (ex. btw)
Euroscaffold
Kamersteigerwiel 150 mm
27,-
27,- (ex. btw)
Euroscaffold
Ministab kamersteiger stabilisator
55,-
27,50 (ex. btw)
Panthera
Disselslot tas-model incl. slot
29,50 (ex. btw)
Alumexx
ALX Horizontaal schoor 190
34,- (ex. btw)
Panthera
Panthera horizontale schoor 185 cm
37,-
35,- (ex. btw)
Alumexx
ALX Diagonaal schoor 190
36,- (ex. btw)
Alumexx
ALX Horizontaal schoor 250
39,- (ex. btw)
Panthera
Steigerborging / Muurverankering 600mm
39,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera diagonale schoor 185 cm
43,-
41,- (ex. btw)
Euroscaffold
Set Borgclip / Borgpen - 25 stuks
43,-
41,- (ex. btw)
Alumexx
ALX Diagonaal schoor 250
42,- (ex. btw)
Panthera
Panthera diagonale schoor 245 cm
45,-
43,- (ex. btw)
Euroscaffold
Horizontale Rolsteiger Schoor 1.90 m
45,-
43,- (ex. btw)

Steigermateriaal en steigeronderdelen voor elke steiger

Ben je opzoek naar steigermateriaal voor je rolsteiger of kamersteiger? Bij steigerdeals.nl vind je het grootste assortiment steigeronderdelen op de webshop. Wij hebben het volgende steigermateriaal altijd op voorraad en binnen 24 uur bij jou geleverd.

Maak de rolsteiger compleet met losse steigeronderdelen

Met het bezitten van een rolsteiger kan het voorkomen dat er bepaalde onderdelen verouderen of kwijt raken. In deze gevallen is het niet nodig om een gehele nieuwe rolsteiger aan te schaffen, er kan altijd gekeken worden naar losse steigeronderdelen. Bij Steigerdeals is er een groot aanbod aan allerlei verschillende soorten materialen en onderdelen. Naast het vervangen van bepaalde onderdelen kunnen steigermaterialen ook worden gebruikt om rolsteigers uit te breiden. Hierdoor is er nooit een limiet aan de mogelijkheden van een rolsteiger.

Rolsteiger voorloopleuningen

Met een rolsteiger voorloopleuning wordt er gezorgd voor een extra stukje veiligheid tijdens het opbouwen en afbreken van de rolsteiger. Bij Steigerdeals is er keuze uit de vaste voorloopleuningen en vario voorloopleuningen.

Rolsteiger opbouwframes

Om de rolsteiger te voorzien van voldoende stabiliteit zijn opbouwframes, leuningframes en doorloopframes de beste oplossing hiervoor. Bij Steigerdeals is er een ruim aanbod aan alle soorten frames.

Rolsteiger horizontale & diagonale schoren

Er zijn twee verschillende soorten schoren te vinden bij Steigerdeals voor het verstevigen van de rolsteiger. Hierbij worden de horizontale en diagonale schoren bedoeld, deze twee schoren creëren beide voor extra veiligheid bij het gebruiken van de steiger. Er zijn drie verschillende maatvoeringen bij deze steigeronderdelen: 190, 250 en 305 cm.

Rolsteigerwielen

Bij Steigerdeals in het assortiment zijn er steigerwielen te vinden voor de rolsteigers en kamersteigers. Deze steigerwielen beschikken tot een draagvermogen van minimaal 300 kg en maximaal 800 kg. Daarnaast is het ook mogelijk om de steigerwielen te verstellen in de hoogte.

Rolsteigerstabilisatoren

Met het gebruik van rolsteigers wordt er in de meeste gevallen op hoge hoogtes gewerkt, Vandaar dat het essentieel is om in de meeste gevallen extra stabilisatoren te plaatsen aan de rolsteiger. Zoals de naam al indiceert zorgt dit steigeronderdeel voor betere stabiliteit van de rolsteiger. De stabilisatoren bij Steigerdeals zijn toepasbaar op alle variaties van de rolsteiger.    

Meteen Steigermateriaal bestellen?

Steigeronderdelen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de grootste voorraad van Nederland wordt het snel in bezit hebben van een steigermateriaal of steiger onderdelen een fluitje van een cent. Al onze  steigeronderdelen zijn van Nederlands fabricaat, vervaardigd uit lichtgewicht materialen, TÜV gecertificeerd en ontvang je standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Gratis bezorging

Doe je een bestelling, dan worden onze producten binnen 24 uur geleverd, 6 dagen per week, gratis op locatie. Wil je meer informatie voordat je over gaat tot aanschaf van het kopen van Steigermateriaal? Vraag advies over een product direct aan ons serviceteam. Neem hiervoor contact op met ons service team of via 085-0656192.