Panthera
Panthera home reformladder driedelig recht 3x8 sporten
203,-
125,- (ex. btw)
Panthera
ACTIE: Panthera home reformladder driedelig recht 3x9 sporten
220,-
145,- (ex. btw)
Altrex
All Round 2-delige reformladder 2x8
174,- (ex. btw)
Panthera
Panthera home reformladder driedelig recht 3x11 sporten
270,-
175,- (ex. btw)
Panthera
ACTIE: Panthera home reformladder driedelig recht 3x10 sporten
249,-
198,- (ex. btw)
Altrex
All Round 2-delige reformladder 2x10
204,- (ex. btw)
Altrex
All Round 2-delige reformladder 2x12
231,- (ex. btw)
Altrex
All Round 2-delige reformladder 2x14
270,- (ex. btw)
Maxall Tweedelige Reformladder recht 2x8 sporten
285,-
272,- (ex. btw)
Altrex
Kibo 3-delige reformladder 3 x 8
282,- (ex. btw)
Eurostairs
Eurostairs home reformladder driedelig recht 3x12 sporten
299,-
285,- (ex. btw)
Altrex
Atlantis 2-delige reformladder 2 x 10
291,- (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige reformladder 2 x 8
292,- (ex. btw)

Reformladder kopen | Een ladder voor diverse doeleinden!

Ben je op zoek naar een multifunctioneleschuifladder die in diverse standen te gebruiken is? Bekijk dan eens ons ruime aanbod reformladders van lichtgewicht aluminium. Het grote voordeel van dit type is dat deze zowel met als zonder leun object te gebruiken is. Hierdoor heb je niet altijd een gevel nodig om de ladder tegenaan te zetten, maar is de ladder ook vrijstaand, oftewel in de A-stand als trap te gebruiken. Dit maakt een reformladder geschikt voor alle soorten klussen, zoals schilderen, stuken of kitten. Het is een zeer geliefd model onder zowel professionals als doe-het-zelvers. 

Ervaar de unieke voordelen

Een reformladder, ook wel combinatie, universele of A-ladder genoemd, kent een aantal unieke eigenschappen waar je zeker van gaat genieten. Zo ervaar je de volgende voordelen:

  • 1 ladder voor alle werkzaamheden dus geen gesjouw meer met meerdere ladders;
  • Dankzij de optionele A-stand, ook als trap te gebruiken;
  • Lichtgewicht aluminium en dus makkelijk te verplaatsen;
  • Extra veiligheid dankzij de antislipvoeten en stevige vergrendelingsmechanismen.

Het verschil tussen een 2- en een 3 delige ladder

Als je een kijkje in het assortiment met reformladders neemt, zie je verschillende soorten en maten. Je hebt hierbij de keuze uit een 2-delige of een 3-delige ladder, maar wat zijn nou de verschillen tussen deze twee modellen?

2-delige ladder

Een 2-delige reformladder bestaat uit twee afzonderlijke ladderdelen. De maximale hoogte van dit model is afhankelijk van het aantal sporten. Je hebt onder andere keuze uit 2x8, 2x9 of 2x10 sporten. Met de 2x10 variant kom je hoger dan met de 2x8 ladder. Heb je een klus hoger dan 6 meter? Dan kun je beter voor een 3-delige reformladder gaan

3-delige ladder

Een 3-delige ladder bestaat uit drie afzonderlijke ladderdelen en biedt meer werkhoogte dan de 2-delige ladder. Ook hierbij geldt dat de maximale hoogte afhankelijk is van het aantal sporten van de ladder. Met een reformladder van 3x12 sporten is een werkhoogte tot wel 9 meter te bereiken. 

Het gebruik van een reformladder

Onderstaande video geeft je een instructie voor het gebruik van een all round reformladder, en geeft je een goed beeld van de mogelijkheden. In dit voorbeeld is gebruikgemaakt van de Altrex All Round 2-delige reformladder 2x8

 

Veiligheid en keurmerken

Het belangrijkste bij een ladder is natuurlijk de veiligheid. Werken op hoogte brengt nou eenmaal risico's met zich mee, dus moeten we de kans op ongelukken zo klein mogelijk maken. De kwaliteit speelt hierin een belangrijke rol. Daarom verkopen wij enkel ladders van absolute topmerken zoals:

Daarnaast voldoen al onze ladders aan de eisen van het Besluit draagbaar klimmaterieel, zoals die in de Warenwet zijn opgenomen, en zijn ze voorzien van de Europese (EN131) en Nederlandse (NEN2484) norm voor ladders en trappen.  Uiteraard is het belangrijk dat je naast deze keurmerken zelf ook op de hoogte bent van de wet-en regelgeving rondom het werken op hoogte. 

Statijd van meer dan 4 uur? Kies voor een rol- of kamersteiger!

Een ladder is een handig hulpmiddel voor uiteenlopende klussen. Wel is het zo dat naarmate de statijd langer wordt, het comfort afneemt. Wanneer de statijd meer dan 4u bedraagt, is het gebruik van een ladder zelfs verboden. Dit is een gemaakte afspraak tussen werkgevers en werknemers in de bouw. Bij een statijd van meer dan 4u, adviseren wij het gebruik van een rolsteiger voor buiten en een kamersteiger voor binnen. Een steiger biedt in dat geval namelijk meer bewegingsruimte en verhoogt ook de veiligheid tijdens de klus. 

Accessoires nodig?

Een reformladder maakt het werk makkelijker, maar accessoires maken het in veel gevallen nog makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapsbakje voor op de ladder of een laddermat voor extra stabiliteit. Wat het gewenste accessoire ook is; binnen ons ruime assortiment ladder accessoires vind je zeker wat je zoekt!

Bestel je nieuwe reformladder bij Steigerdeals!

Een ladder kopen doe je bij Steigerdeals. We leggen je graag uit waarom: 

  • Gratis verzending binnen Nederland en België;
  • 100 dagen retourtermijn;
  • Handige instructievideo's en handleidingen;
  • Alle ladders zijn direct leverbaar;
  • Binnen 1 werkdag verzonden;
  • Klantenbeoordeling 9.5/10.

Hulp nodig bij het kopen van een ladder? Wij helpen je graag verder in dit bestelproces. Neem daarom gerust contact op met één van onze specialisten. Zij weten waar ze het over hebben en helpen je bij het maken van de juiste keuze binnen ons assortiment. Neem contact op met ons service team of via 085-0656192.