Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 190 x 4,2m werkhoogte
1.023,-
970,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 90 x 190 x 4,2m werkhoogte
1.065,-
1.010,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 250 x 4,2m werkhoogte
1.080,-
1.024,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 305 x 4,2m werkhoogte
1.499,-
1.070,- (ex. btw)
Euroscaffold
Euroscaffold Euro 75x190x4,2m werkhoogte
1.086,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 90 x 305 x 4,2m werkhoogte
1.174,-
1.114,- (ex. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Standaard 75x190 4,2m werkhoogte
1.131,-
1.115,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 190 x 5,2m werkhoogte
1.195,-
1.134,- (ex. btw)
Euroscaffold
Euroscaffold Euro 90x190x4,2m werkhoogte
1.148,- (ex. btw)
Euroscaffold
Euroscaffold Euro 75x250x4,2m werkhoogte
1.164,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 135 x 190 x 4,2m werkhoogte
1.228,-
1.165,- (ex. btw)

Euroscaffold rolsteiger kopen? 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve rolsteiger voor een klus op hoogte? Zoek dan niet verder en ga voor een rolsteiger van Euroscaffold. Dit gerenommeerde merk produceert al ruim een decennium een breed assortiment A-kwaliteit aluminium klimmaterialen en veiligheidsproducten. Deze Nederlandse producent, gevestigd in de Zaanstreek, produceert rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. 

Ervaar de voordelen van Euroscaffold

Het merk Euroscaffold staat bekend om haar grote, maar vooral betaalbare assortiment rol- en vouwsteigers. Enkele mooie voordelen van steigers van Euroscaffold zijn: 

 • Gebruiksvriendelijk;
 • Robuust;
 • Duurzaam;
 • Betaalbaar;
 • Kwaliteit.

Kies het model dat bij jou past!

Wij beschikken over een breed assortiment Euroscaffold rolsteigers, in diverse uitvoeringen. Iedere variant heeft zijn eigen kenmerken. Onderstaand lichten we de verkrijgbare modellen verder toe. 

Met schoren 

Rolsteigers met schoren worden tegen de gevel opgebouwd, dit wordt ook wel gevelvrij genoemd. Het is een klassiek model dat vaak scherp geprijst is dankzij het gebruik van traditionele schoren. Veelal worden deze steigers voor semi-professioneel gebruik ingezet. Voor professioneel gebruik is de aanschaf en het gebruik van een Vario voorloopleuning noodzakelijk om te voldoen aan de EN1004.

Met enkele voorloopleuning

Dit type is geschikt voor plaatsing tegen de gevel en wordt opgebouwd aan de hand van een enkele voorloopleuning aan de voorzijde van de steiger. Deze biedt bescherming tegen vallen en verhoogt de stabiliteit tijdens werkzaamheden op grote hoogte. Het model is volledig conform de EN 1004 en is een slimme investering voor situaties waar veiligheid voorop staat. 

Met tweezijdige voorloopleuning

Rolsteigers met tweezijdige voorloopleuningen, volledig conform de EN 1004, hebben leuningen aan beide zijden van de steiger. Dit biedt extra stabiliteit en veiligheid voor gebruikers, vooral bij werkzaamheden waarbij frequent langs de steiger wordt gelopen. Dit model kan zowel tegen de gevel als vrijstaand gebruikt worden. Dat geldt bij de andere varianten niet. 

Alternatieve rolsteigers van Euroscaffold

Euroscaffold heeft een breed assortiment rolsteigers voor diverse doeleinden. Naast het standaard model, vind je ook de volgende varianten in ons assortiment. 

Trappentoren

Een trappentoren steiger biedt veilige en gemakkelijke toegang tot verschillende hoogtes dankzij ingebouwde trappen. Dit verhoogt de efficiëntie van werkzaamheden en minimaliseert het risico op vallen tijdens het beklimmen van de steiger, waardoor het ideaal is voor situaties waar frequent op en neer moet worden gegaan.

Zonnepanelen steiger

Een zonnepanelen steiger is speciaal ontworpen voor installatie en onderhoud van zonnepanelen. Het biedt gemakkelijk toegang tot verschillende hoogtes en kan de efficiëntie van installatiewerkzaamheden aanzienlijk verbeteren. Dankzij de geïntegreerde lift kunnen zware materialen eenvoudig naar boven worden gebracht, wat tijd en moeite bespaart.

Heb je al een Euroscaffold rolsteiger en wil je deze gaan gebruiken voor het hijsen van zonnepanelen? Geen probleem! Wij verkopen een ruime hoeveelheid losse solar lifts van Euroscaffold.

Rolsteigers opbouwen

De rolsteigers van dit bekende merk zijn uitermate geschikt voor schilderwerk, kluswerk of bijvoorbeeld voor het plaatsen van zonnepanelen. De Euroscaffold rolsteigers zijn verder eenvoudig op te bouwen en zijn veilig met de vooropleuning. In onderstaande instructievideo leggen we elke stap van het opbouwproces uit. Daarnaast zie je ook de handleiding voor opbouw en gebruik. Zo ga je veilig en efficiënt te werk. 

Handleiding Euroscaffold Rolsteiger

Opbouwinstructie Rolsteigers

Overige producten van Euroscaffold & Eurostairs

Naast rolsteigers vind je in ons assortiment ook andere producten van dit bekende merk. Zo verkopen wij ook Euroscaffold kamersteigers. De kamersteigers zijn licht van gewicht, duurzaam en voldoen aan de wet- en regelgeving. Verder verkopen wij ook ladders en trappen van het merk Eurostairs. Eurostairs is een dochterbedrijf van Euroscaffold en onderscheidt zich in de markt met scherpe prijzen en hoge kwaliteit. 

Waarom Euroscaffold kopen bij Steigerdeals? 

Of je nu op zoek bent naar een Euroscaffold rolsteiger, kamersteiger of andere steigeronderdelen, Euroscaffold producten koop je bij Steigerdeals. Naast ons grote assortiment profiteer je van nog veel meer voordelen, zoals:

 • gratis verzending binnen Nederland en België;
 • 100 dagen retourtermijn;
 • handige instructievideo's en handleidingen;
 • alle ladders zijn direct leverbaar;
 • binnen 1 werkdag verzonden;
 • klantenbeoordeling 9.4/10;
 • Onze producten zijn alle TÜV gecertificeerd.