Euroscaffold
Borgclip / Borgpen
3,-
3,50 (ex. btw)
rode stabilisator dop 50mm
6,-
7,50 (ex. btw)
Euroscaffold
Schroefoog muurverankering + plug
7,50 (ex. btw)
Euroscaffold
Stalen Draaikoppeling 51 mm
23,-
15,- (ex. btw)
Euroscaffold
Steigerkoppeling vast staal 51mm
18,-
18,- (ex. btw)
Euroscaffold
Gevelrollen Wielen Eurostairs (set van 2)
21,-
20,- (ex. btw)
Euroscaffold
Losse Vloerhaak voor Werkbrug
25,-
24,- (ex. btw)
Uw voordeel: -3,-
Euroscaffold
Kamersteigerwiel 125 mm
28,-
25,- (ex. btw)
Euroscaffold
Koppelklauw voor de Solarlift
55,-
26,- (ex. btw)
Euroscaffold
Kamersteigerwiel 150 mm
27,-
27,- (ex. btw)
Euroscaffold
Ministab kamersteiger stabilisator
55,-
27,50 (ex. btw)
Euroscaffold
Set Borgclip / Borgpen - 25 stuks
43,-
41,- (ex. btw)
Euroscaffold
Horizontale Rolsteiger Schoor 1.90 m
45,-
43,- (ex. btw)
Euroscaffold
Kunststof Draaikoppeling 51 mm
47,-
45,- (ex. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger koppelstukken + 4 borgclips
48,-
46,- (ex. btw)
Euroscaffold
Horizontale schoor 150 cm
49,-
47,- (ex. btw)
Euroscaffold
Diagonale schoor 150 cm
50,-
48,- (ex. btw)
Euroscaffold
Steigerborging / Muurverankering 500mm
52,-
49,- (ex. btw)
Ladderlimb
49,- (ex. btw)
Euroscaffold
Disselslot (tasmodel)
65,-
49,- (ex. btw)

Euroscaffold: Steigers, Ladders & nog veel meer! 

Al ruim een decennium produceert Euroscaffold een breed assortiment A-kwaliteit aluminium klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals; rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. De Nederlandse producent beschikt over circa 8.500 m2 productie- en distributieruimte en heeft een ruime showroom met alle klimmaterialen op voorraad.

De oorsprong van Euroscaffold ligt in de Zaanstreek en ondanks de enorme groei en ontwikkeling is het de Zaanstreek altijd trouw gebleven. Voorheen gevestigd in Wormerveer, nu in een authentiek en industrieel pand aan de Nauernasche vaart in Krommenie. Deze omgeving is al sinds de middeleeuwen een bron van bedrijvigheid, industrie en innovatie met bekende namen als Forbo, Verkade, Honig, Lassie en Albert Heijn.

Voordelen Eurosscaffold steigers

Euroscaffold staat bekend om het grote maar vooral betaalbare assortiment in rol- en vouwsteigers. Enkele voordelen van de steigers van Euroscaffold zijn:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Robuust
 • Duurzaam
 • Betaalbaar
 • Kwaliteit

Hoge kwaliteit rolsteigers, kamersteigers & meer

Bij Steigerdeals kan je diverse Euroscaffold producten en onderdelen krijgen. De meest verkochte producten hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Euroscaffold rolsteigers

Ben je op zoek naar een professionele rolsteiger tegen een betaalbare prijs? Dan zijn de rolsteigers van Euroscaffold in ons assortiment een absolute aanrader. De rolsteigers van Euroscaffold zijn geschikt voor schilderwerk, kluswerk of bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. De Euroscaffold rolsteigers zijn eenvoudig te beklimmen door de antislip profielen die op de frames zijn aangebracht.

De Euroscaffold rolsteigers zijn eenvoudig op te bouwen en zijn veilig met de vooropleuning. In de onderstaande korte instructievideo leggen we elke stap van het opbouwproces uit:

Euroscaffold kamersteigers

De Euroscaffold kamersteigers in ons assortiment zijn verkrijgbaar inclusief platform voor professioneel gebruik binnen- en buitenshuis. De kamersteigers zijn voordelig, licht van gewicht en eenvoudig op te bouwen. Een Euroscaffold kamersteiger is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht aluminium en voldoet aan de wet- en regelgeving.

Euroscaffold steiger met aanhanger

Ben je op zoek naar een handige opbergplek voor de Euroscaffold (rol) steiger? Dan is een steigeraanhanger van Euroscaffold een handige oplossing. De aanhangwagen beperkt eventuele schade aan de rolsteiger en is perfect om de rolsteigers te vervoeren. De aanhanger zorgt verder voor een compacte opbergmethode voor in de garage of werkplaats.

Euroscaffold ladders & trappen

De Eurostairs ladders en trappen zijn van hoge kwaliteit en worden gebruikt door een groot publiek, waaronder schilders en timmermannen. De trappen zijn licht van gewicht, gemaakt van sterk materiaal en voorzien van coating. De coating is vuilafstotend en voorkomt vuile handen en zorgt ervoor dat de gebruiksduur wordt verlengd.

De Eurostairs ladders maken elke klus op hoogte een stuk veiliger door het sterke en duurzame aluminium. Euroscaffold biedt enkele, tweedelige en driedelige ladders aan.

Alvorens gebruik: Raadpleeg de handleiding!

Werken op hoogte brengt gevaar met zich mee. Daarom is het zeer verstandig om voordat je een product gebruikt eerst de handleiding te raadplegen. Onderstaand zie je de opbouwinstructie per productgroep van Euroscaffold. 

Opbouwinstructie rolsteigers   Opbouwinstructie kamersteigers   Opbouwinstructie trappen   Opbouwinstructie ladders

Waarom Euroscaffold kopen bij Steigerdeals?

Of je nu op zoek bent naar een Euroscaffold rolsteiger, kamersteiger of andere steigeronderdelen, Euroscaffold producten koop je bij Steigerdeals. Naast ons grote assortiment profiteer je van nog veel meer voordelen, zoals:

 • gratis verzending binnen Nederland en België;
 • 100 dagen retourtermijn;
 • handige instructievideo's en handleidingen;
 • alle ladders zijn direct leverbaar;
 • binnen 1 werkdag verzonden;
 • klantenbeoordeling 9.5/10;
 • Onze producten zijn alle TÜV gecertificeerd.