Bestel en betaal veilig via onze webshop met één van de onderstaande betaalwijzes. Is je bestelling betaald? Dan nemen wij de order direct in behandeling. Bestelling voor 15:00 uur betaald worden de volgende werkdag gratis op locatie geleverd.

 

ideal betalingenmastercard  iDeal & Creditcard  

De artikelen die wij via onze website aanbieden kunnen op verschillende manieren worden betaald. De gemakkelijkste manier om online te betalen is met iDEAL. Wij maken gebruik van de iDEAL diensten van Mollie. Internetbankieren via de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, de Triodos Bank of de van Lanschot bank.

Na het afronden van je bestelling selecteert je je eigen bank. Vervolgens wordt je naar de betaalpagina van jouw bank geleid. Na het inloggen staat hier je betalingsopdracht al ingevuld klaar. Je hoeft alleen je controlenummer nog maar in te vullen om de betaling af te ronden. 

 

Overboeken betaling Vooruitbetaling

Bij overschrijven (ook wel vooruitbetalen) maak je zelf het bedrag van de bestelling over. Alle gegevens hiervoor staan in de bevestigings e-mail die je na de bestelling ontvangt. Zodra we de betaling ontvangen hebben versturen we de bestelling. Let op dat bij overschrijven het soms 1 tot 3 dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekeing is overgeboekt. Bij vooruitbetaling dien je het totaalbedrag inclusief btw over te maken op bankrekening t.n.v. Steigerdeals B.V.

 

Afbeeldingsresultaat voor afterpay logo gifAfterPay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Steigerdeals.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Steigerdeals.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, kun je betalen tot een bedrag van € 1000,-. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Paypal betaling PayPal 

PayPal is een veilige manier om online te betalen. U betaalt met uw bankpas of creditcard zonder daarbij uw bankgegevens aan de verkoper door te geven. PayPal is bovendien een snellere manier om uw online-aankopen te betalen.  Steigerdeals krijgt uw bankgegevens niet te zien. U heeft wel een PayPal-rekening nodig.

 

Klarna

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier . Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.


In 3In 3 keer gespreid betalen tegen 0% rente

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wilt u geen schulden of extra kosten? Dan kiest u voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. U betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Lees de hier de in3 betalingsvoorwaarden.


bancontact Bancontact / Mister Cash / Soforte Banking  (België)

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.