TweedeKans basis rolsteiger 90 x 190 x 8,2m werkhoogte
1.877,-
1.549,- (ex. btw)
TweedeKans Rolsteiger opbouwframe 75-28-7
129,- (ex. btw)

Rolsteiger tweedehands kopen? Goede kwaliteit voor een lage prijs!

Op zoek naar een kwalitatieve steiger tegen een scherpe prijs? Neem dan eens een kijkje tussen onze tweedehands rolsteigers. Dit zijn gebruikte steigers, die na een grondige keuring door onze eigen keurmeester, een tweede leven krijgen. De controle bestaat uit het in kaart brengen van eventuele beperkingen of schade zodat met zekerheid gezegd kan worden dat de tweedehands rolsteigers die wij aanbieden ook echt veilig zijn. Dit levert jou als koper een groot voordeel op, namelijk een goede kwaliteit steiger tegen een scherpe aanbiedingsprijs. Tegelijkertijd maak je bij het kopen van een tweedehands rolsteiger een duurzame keuze voor het milieu. 

Gebruikte aluminium rolsteigers

Het aanbod en de voorraad van onze gebruikte aluminium rolsteigers kan snel wijzigen. Heb je een gebruikte rolsteiger gevonden die volledig aan jouw wensen voldoet? Wacht dan niet te lang met bestellen om zeker van jouw aankoop te zijn. De prijs is afhankelijk van de staat, leeftijd en natuurlijk het materiaal. Wat zeker is, is dat je minder betaalt dan voor een nieuwe rolsteiger. Verwacht geen absolute bodemprijzen, aangezien wij nog steeds de kwaliteit willen bieden die je van ons gewend bent. Zeker met het oog op de veiligheid hanteren wij een hoge kwaliteitseis voor alle gebruikte rolsteigers die wij aanbieden. Zo ga je met een zeker gevoel de hoogte in! 

Ook verkrijgbaar: gebruikte rolsteiger onderdelen

Naast complete 2ehands steigers vind je ook goedkope gebruikte rolsteiger onderdelen in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan opbouwframes. Ook vind je hier diverse ladders en trappen die na een grondige keuring voor een goedkoop prijsje beschikbaar zijn. Zo verzamel je gemakkelijk en voordelig alle benodigdheden voor jouw klus. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent!

Kom langs in onze showroom

Zoals eerder aangegeven hanteren wij een strenge kwaliteitseis alvorens wij een tweedehands rolsteiger aanbieden. Wil je de steiger toch eerst met eigen ogen zien alvorens je tot aankoop overgaat? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier zal één van onze deskundige medewerkers je helpen in de zoektocht naar een geschikte tweedehands rolsteiger. Indien gewenst kan je de steiger direct meenemen, maar wij bieden ook eigen vervoer aan. Geïnteresseerd in een bezoek aan onze showroom? Bel dan gerust voor het maken van een afspraak of kom langs op Molenwerf 58, 1911DB Uitgeest.