Euroscaffold
TweedeKans basis rolsteiger 90 x 190 x 8,2m werkhoogte
1.877,-
1.549,- (ex. btw)
Euroscaffold
TweedeKans Rolsteiger opbouwframe 75-28-7
129,- (ex. btw)
13 resultaten

Gebruikte rolsteiger kopen van goede kwaliteit voor een lage prijs

Bij Steigerdeals kan je voordelig tweedehands steigers kopen, wij geven deze steigers namelijk een tweede kans! Onze eigen keurmeester gaat de steigers eerst zelf volledig checken op eventuele beperkingen of schade. Hiermee kunnen wij dus verzekeren dat deze rolsteiger nog steeds uitstekend te gebruiken is. De steigers zullen afkomstig zijn van de merken Euroscaffold en Panthera, beide steigers zijn ook gloednieuw te vinden op onze website. Bij interesse of vragen kan er contact opgenomen worden met onze support afdeling, mail daarvoor naar [email protected] of bel naar 085-0656192. 

Tweedehands steigers assortiment

De steigers die gevonden kunnen worden in ons assortiment aan 2ehands steigers zal niet consistent zijn. Zo zullen de steigers variëren van 4,2 meter tot 12 meter werkhoogte. Als je niet exact de geschikte steiger kan vinden, neem dan vooral contact op om te kijken naar een passende oplossing. De prijzen zullen van deze steiger uiteraard lager zitten dan onze gloednieuwe rolsteigers. De prijzen van de 2ehands steigers zullen afhankelijk zijn van de staat, leeftijd en natuurlijk het materiaal. De prijzen zullen niet extreem veel lager zijn aangezien we nog steeds uitstekende kwaliteit moeten leveren.

Kom langs in de showroom

Op onze website staat alle toepasselijke informatie over het materiaal en de staat van de steiger. Als je dan alsnog een extra confirmatie wil over de staat van de steiger kan je altijd nog langskomen in onze showroom. Hier zal je geholpen worden door een medewerker die je de steiger zal laten zien. De steiger kan dan gelijk meegenomen worden of wij zullen het met ons eigen vervoer toesturen. Geïnteresseerd in een afspraak op locatie? Bel dan even voor een afspraak of kom langs op de Industrieweg 12, 1521NB Wormerveer.