Download hier ons herroepingsformulier

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket wanneer het met PostNL mee kan worden vervoerd. Voor grotere pakketten, neem contact met ons op om deze in te plannen en de kosten hiervan te bespreken.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Samengevat:

Betreffende het herroepingsrecht zijn er wettelijk gezien drie termijnen om rekening mee te houden. 
1. Je hebt als klant 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
2. Je hebt als klant na het beroep 14 dagen om de bestelling terug te sturen
3. Nadat je als klant je op het herroepingsrecht beroept heeft de verkoper 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten.

Uitzondering

Producten die je via deze webwinkel koopt en op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie speciaal worden gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.