Alumexx
Rolsteiger Alumexx Light 75x190 9,2m werkhoogte
1.663,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 190 x 9,2m werkhoogte
2.273,-
2.160,- (ex. btw)

Rolsteiger 9 meter kopen?

Binnen deze categorie vind je een ruim aanbod rolsteigers van 9 meter hoog. Met deze hoogte wordt de maximale werkhoogte bedoeld. Dit type is zeer geschikt voor buitenklussen op grote hoogte en is onder zowel professionals als particulieren erg geliefd. Met deze maat voer je gemakkelijk werkzaamheden aan het dak uit. Denk bijvoorbeeld aan reparatie van het dak of het plaatsen van zonnepanelen. In de categorie ''rolsteigers 9 meter'' verkopen wij verschillende steigers van gerenommeerde merken, zoals Altrex, Euroscaffold en Panthera. Deze fabrikanten onderscheiden zich op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Je weet dan ook dat je een steiger van absolute A-kwaliteit in huis haalt!

Voordelen rolsteiger 9 meter hoog

Op zoek naar een steiger die het werk gemakkelijker maakt? Dan is een rolsteiger van 9 meter de ideale keuze. Dit is waarom: 

  • Veel bewegingsruimte dankzij het grote werkoppervlak;
  • Veilig werken op hoogte met aanwezige veiligheidsnormeringen;
  • Gemakkelijk verplaatsbaar dankzij de wielen;
  • Op iedere ondergrond af te stellen doormiddel van de verstelbare wielen;
  • Gemakkelijk op- en afbouwen dankzij het lichtgewicht aluminium.

Het verschil tussen een rol- en een kamersteiger

Het verschil tussen een rol- en een kamersteiger zit hem vooral in de eigenschappen en het gebruik van de steigers. De kamersteiger is perfect in elkaar te zetten en te gebruiken door 1 persoon, wordt voornamelijk binnen gebruikt, en heeft een maximale werkhoogte van 8 meter. Een rolsteiger moet door minimaal 2 personen worden opgebouwd, wordt vaak buiten gebruikt en heeft een maximale werkhoogte van 14,2 meter. Een ander verschil is dat de wielen van een rolsteiger spindels hebben en dus in hoogte verstelbaar zijn. Dit is bij een kamersteiger juist niet het geval. 

Veiligheid en normeringen 

De veiligheid van een steiger is verreweg het belangrijkste element. Daarom zijn al onze rolsteigers TÜV-gecertificeerd en voldoen zij aan de nodige veiligheidsnormeringen, zoals de eisen van het besluit draagbaar klimmateriaal en de NEN 2484 en EN 131 norm. Uiteraard is het naast deze normen ook zaak om zelf veilig te werken. Benieuwd naar de regels rondom het gebruik van ladders, steigers en trappen? Bekijk dan eens de wet- en regelgeving rondom werken op hoogte. 

Afmetingen rolsteiger 9 meter

Een rolsteiger 9 meter hoog is in diverse afmetingen verkrijgbaar. De werkhoogte staat dan wel vast, maar er is nog keuze uit verschillende platformlengtes en breedtes. Zo kan je gaan voor een platform lengte van 190 cm, 250 cm of 305 cm. Qua breedte kan je kiezen uit een rolsteiger van 75 cm, 90 cm of 135 cm breed. Toch liever een wat compactere steiger? Bekijk dan eens al onze kamersteigers

Bepaal zelf de gewenste werkhoogte

Is een rolsteiger van 9 meter hoog wat te groot voor jouw klus? Zoek dan op hoogte of maak een keuze uit één van de volgende werkhoogtes: 

Biedt een rolsteiger 9 meter wat te weinig werkhoogte voor jouw klus? Bekijk dan eens onze rolsteigers in de volgende werkhoogtes:

45.000+ tevreden klanten gingen je voor

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van rolsteiger tot voorloopleuning; wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,4/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!