Panthera
Locus keukentrap 1x3 treden
43,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x3 treden
70,-
47,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x3 treden
53,95
47,95 (ex. btw)

Huishoudtrap 3 treden kopen

Een huishoudtrap, ook wel keuken- of bordestrap genoemd, is een ideaal trapje voor kleine klusjes waarbij je net dat beetje extra hoogte nodig hebt. Onze Panthera huishoudtrappen met 3 treden hebben een maximale platformhoogte van 70 cm, wat net dat beetje extra hoogte geeft. Dit type wordt veel gebruikt voor het ophangen van een schilderijtje, het ophangen van een lamp of het afnemen van een hoge kast. Ideaal voor diverse kleine klusjes in en om het huis.

De voordelen van een keukentrap

Een keukentrap is om veel redenen een must voor ieder huishouden. Dit zijn de belangrijkste voordelen: 

  • Compact en makkelijk op te bergen;
  • Duurzaam ontworpen voor een lange levensduur;
  • Antislip treden voor extra grip;
  • Stevig frame voor maximale stabiliteit.

Huishoudtrappen voor diverse werkhoogtes

Een keukentrap met 3 treden biedt een maximale platformhoogte van 70 cm. De werkhoogte komt hierbij uit op ongeveer 2,70 meter. Op zoek naar net iets meer werkhoogte? Kies dan voor één van de volgende huishoudtrappen:

Onze huistrappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn bestand tegen dagelijks gebruik en bieden dankzij het stevige frame maximale stabiliteit tijdens het gebruik.

Lichtgewicht en ruimtebesparend

Onze huishoudtrap met 3 treden is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je de trap eenvoudig kunt gebruiken in verschillende kamers of zelfs buitenshuis. Daarnaast zijn onze huishoudtrappen inklapbaar, waardoor ze weinig ruimte innemen bij het opbergen. Win-win situatie.

Kwaliteit en veiligheid in 1

Het belangrijkste bij werken op hoogte is de veiligheid die het product biedt. Of het nu gaat om een rolsteiger, kamersteiger, ladder of trap maakt niet uit. Wij bieden dan ook enkel met zorg ontworpen producten van gerenommeerde merken aan. Dit biedt meerdere voordelen, te beginnen met de veiligheid maar ook wat betreft duurzaamheid. Een trapje met 3 treden gaat dan ook lang mee. 

Profiteer van onze service

De kwaliteit van onze producten in combinatie met de aangeboden service is een reden om bij Steigerdeals te kopen, maar dat is niet het enige: 

  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd;
  • Grootste assortiment van Nederland met ruim 1700+ producten;
  • Binnen 100 dagen retourneren;
  • Meer dan 45.000+ tevreden klanten, klantbeoordeling 9.4/10;
  • Maximale ondersteuning bij vragen.

Vind je het lastig om de juiste trap te kiezen? Twijfel dan niet en neem contact op met ons service team of via 085-0656192. Onze specialisten helpen je graag verder met deskundig advies!