Op zoek naar een rolsteiger? Bij Steigerdeals.nl kun je vele verschillende rolsteigers vinden die buiten gebruikt kunnen worden. We maken onderscheid tussen semi-professioneel gebruik en professioneel gebruik. Gebruik onze zoekfilters om de juiste steiger naar jouw wens te vinden.

Onze rolsteigers zijn verkrijgbaar in verschillende maten; van 2 meter t/m 14 meter werkhoogte, steiger breedtes van 75 cm, 90 cm en 135 cm en platform lengtes in 190 cm, 250 cm en 305 cm. Lees meer

Rolsteiger kopen

Onze rolsteigers zijn zeer geschikt voor buitengebruik dankzij de zwenkwielen met spindel. Bedenk vooraf goed welke klus je gaat uitvoeren. Is het binnen of buiten klus? Een brede steiger nodig? En welke maximale werkhoogte heb je nodig? Zodra je dit weet kun je heel gemakkelijk de geschikte rolsteiger kopen. Maak gebruik van onze filters op de webshop om je steiger te vinden. Bij Steigerdeals.nl kan je gemakkelijk een rolsteiger kopen, deze komt vervolgens de volgende werkdag al op locatie. Het is wel handig om te weten dat bij ons alleen een aluminium steiger gekocht kan worden. De aluminium steigers hebben goede kwaliteit waardoor er altijd veilig gewerkt kan worden.

 

Groot aanbod aluminium rolsteigers

Bij steigerdeals.nl vind je een groot aanbod aan steigers of het nu voor binnen of een buiten klus is, bij ons ben je aan het juiste adres. Je kunt bij onze rolsteigers keuze maken in diverse breedte- en lengtematen. Ook hebben we onderscheid gemaakt tussen professioneel gebruik, semi-professioneel gebruik en doe-het-zelf gebruik

 

Onze modellen rolsteigers:

  • Rolsteiger Basis: Geschikt voor lichte werkzaamheden zoals schilderen of schoonmaken van de gevel.
  • Rolsteiger Compleet: Geschikt voor intensief professioneel gebruik. Dit kan ook verstaan worden onder professionele rolsteigers.
  • Rolsteiger Euro: Geschikt voor professioneel gebruik, makkelijker opbouwen door het conische verbindingsframe. 
  • Rolsteiger Voorloopleuning: Rolsteiger conform de nieuwe normen en eisen, geschikt voor intensief gebruik.

Mogelijkheden

Wij hebben enkele mogelijkheden onder elkaar gezet. Je kunt zo een juiste rolsteiger uitkiezen die het werken op hoogte veilig en gemakkelijk maakt. Alle rolsteigers zijn gemaakt van aluminium waardoor deze licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar zijn. Uiteraard zijn alle Rolsteigers TÜV gecertificeerd en voldoen ze aan alle veiligheidseisen en normeringen.

 

Werkhoogtes van onze rolsteigers

 

Steigerbreedte van onze rolsteigers

  • 75 cm
  • 90 cm
  • 135 cm

 

Platformlengte rolsteigers in cm

  • 190 cm
  • 250 cm
  • 305 cm

 

Eenvoudig een rolsteiger kopen

Een rolsteiger kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt heel eenvoudig vanuit onze webshop steigerdeals.nl een steiger bestellen. Alles hebben wij direct op voorraad en wordt na betaling in de meeste gevallen binnen 24 uur bij je afgeleverd. Je bent ook altijd vrij om de rolsteiger zelf af te halen. Neem hiervoor contact op met ons service team op het nummer 085-0656192. Wil je een toch een kleinere steiger bestellen voor binnen kijk dan even naar onze scherp geprijsde kamersteigers.

 

Opbouwinstructie rolsteiger

Als je een rolsteiger gaat opbouwen is het belangrijk dat je de opbouwinstructies goed opvolgt. Dit voorkomt natuurlijk een hoop tijd en wellicht ongevallen. Niet alleen de opbouw tijd is natuurlijk van belang maar ook de veiligheid van de mensen die werken op de rolsteiger. Ook onderdelen, of gereedschap kan vallen.

We hebben alle video's online staan en een korte opbouwinstructie film waarin we duidelijk laten zien hoe je veilig je rolsteiger kunt opbouwen. In de eerste video op de rolsteiger instructie pagina, zie je het opbouwen met de traditionele schoren (diagonale en horizontale schoren). In de tweede video wordt opgebouwd met de voorloopleuningen die volledig voldoen aan de nieuwe opbouwnorm 2019 van steigers.

 

Wanneer moet een rolsteiger worden verankerd?

Verankering is wettelijk verplicht bij rolsteigers met een platformhoogte van 8 meter buiten en 12 meter binnen. Verankering van je rolsteiger wordt bij lagere werkhoogtes echter, ondanks het ontbreken van de verplichting, wel aangeraden. Helemaal met het windklimaat in Nederland is het echt aan te raden uw steiger te verankeren. Wanneer je de steiger buiten hebt opgebouwd is het verplicht wanneer het hard waait (windkracht 6 of meer) de rolsteiger te verankeren. De verankering dient uiteraard alleen plaats te vinden in een muur die de krachten kan opvangen.

 

Steiger kopen bij Steigerdeals.nl

Een steiger kopen doe je natuurlijk niet zomaar even. Je kan niet alleen 'goedkope rolsteiger kopen' opzoeken en het eerste resultaat aanschaffen. Als je een rolsteiger of kamersteiger aanschaft verwacht je een kwalitatief goede steiger die makkelijk en vooral veilig in gebruik is. Wij bij steigerdeals.nl hebben de beste steiger geselecteerd voor je tegen de scherpste prijzen. Er zijn verschillende merken binnen ons assortiment. Zo kan je bij Panthera ook een rolsteiger kopen, dit zijn binnen ons assortiment de rolsteigers met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast verkopen we voor het grootste gedeelte Euroscaffold rolsteigers. Je kan van ons een perfecte service en dito advies verwachten. Kies jouw type steiger uit en stel hem vervolgens samen en reken af in onze beveiligde betaalomgeving.

Mocht je eigen wensen hebben voor de aanschaf van een steiger kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen via de mail: [email protected] of telefonisch: 085-0656192 ons serviceteam staat tot 22:00 uur voor je klaar! Alle steigers voor 15:00 uur besteld via onze webshop, zijn de volgende werkdag gratis geleverd in Nederland en België met uitzondering van de Waddeneilanden.