Altrex
All Round 2-delige reformladder 2x14
262,95 (ex. btw)
Altrex
Kibo 2-delige opsteekladder 2 x 14
309,- (ex. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1 x 24 sporten
345,-
329,- (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige opsteekladder 2 x 12
364,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera Multiladder PRO 4x6 Zwart
390,-
372,- (ex. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1 x 28 sporten
403,-
384,- (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige reformladder 2 x 12
384,95 (ex. btw)
Altrex
Nevada 2-delige opsteekladder 2 x 14
429,95 (ex. btw)
Altrex
Mounter 2-delige reformladder  2 x 14
487,95 (ex. btw)
Altrex
Vouwladder Little Giant 4x6 Velocity
556,-
502,- (ex. btw)

Ladder 7 meter hoog kopen? Een scala aan opties!

Ladders, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt jezelf afvragen welke hoogte bij jouw klus past. Wanneer je op zoek bent naar een hoge ladder voor diverse klussen op grote hoogte, is een ladder van 7 meter hoog een uitstekende keuze. Deze hoogte is ideaal voor het schoonmaken van een dakgoot of het vervangen van een aantal dakpannen. Ladders van 7 meter hoog zijn er in diverse uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld als vouw- of telescoopladder. 

Zoek je een hulpmiddel voor klussen binnenshuis? Dan adviseren wij de aanschaf van een trap. Deze bieden vaak minder hoogte, maar wel voldoende voor diverse klusjes in het huis. Daarnaast zijn ze lichter van gewicht waardoor schade aan de vloer voorkomen wordt. 

De voordelen van een hoge ladder

Een ladder van 7 meter is een hoge ladder, en dat brengt zo zijn voordelen. Zo zijn deze modellen:

  • Compact vanwege de in elkaar schuivende delen;
  • Licht van gewicht dankzij het lichtgewicht aluminium;
  • Erg stabiel dankzij de antislip-ladder poten;
  • Perfect voor professionals die tot grote hoogte moeten reiken.

Kies uit diverse 1,2 of 3-delige ladders

7 meter hoge ladders zijn er in diverse modellen. Ieder heeft zo zijn eigen kenmerken. Onderstaand zie je per variant wat de belangrijkste eigenschappen zijn.

Vouwladders

Een vouwladder is een multi inzetbare ladder met telescopische poten die uitgeschoven kunnen worden. Het is dan ook een uitstekende keuze voor werk op oneffen ondergronden, zoals traptreden of scheve platforms. Dit type ladder biedt wel 33 verschillende posities vanuit 5 positie standen, en is zowel in muurstand, steigerstand en A-stand te gebruiken.

Telescoopladders

Een telescoopladder, ook wel uitschuifbare ladder of telescoop trap genoemd, is een type dat is ontworpen om gemakkelijk en snel te kunnen worden uitgeschoven tot een bepaalde hoogte en daarna weer ingeschoven tot een compact formaat. Het is de ideale keuze als je op zoek bent naar een lichtgewicht en compacte ladder. 

Enkele ladders

De naam zegt het  eigenlijk al. Enkele ladders bestaan uit één geheel en zijn dus niet uitschuifbaar. Zo hoef je ‘m alleen maar tegen de gevel aan te zetten om aan de slag te kunnen. Ideaal voor het schoonmaken van een dakgoot of het schilderen van een buitenmuur. 

Reformladders

Wanneer je op zoek bent naar een schuifladder die in diverse standen te gebruiken is, is een reformladder de juiste keuze. Deze zijn namelijk zowel met als onder leun object te gebruiken. Zo plaats je dit type gemakkelijk in de A-stand wanneer je geen gevel hebt om de ladder tegenaan te zetten. 

Inclusief alle benodigde veiligheidseisen 

Een ladder kan nog zoveel voordelen hebben, maar moet bovenal veilig zijn. Daarom voldoen alle ladders van Steigerdeals aan het Besluit draagbaar klimmateriaal, de EN 131- en NEN 2482 norm. Dit geeft aan dat de ladders ontworpen zijn om optimale veiligheid te kunnen bieden. Uiteraard is het dan nog wel belangrijk dat je zelf ook op de hoogte bent van de regels, om ongelukken te voorkomen. Hiervoor verwijzen we je naar artikel 3.16 van het Arboportaal: Voorkomen valgevaar

Op zoek naar een andere hoogte?

Op deze pagina vind je ladders van 7 meter hoog. Uiteraard is dat niet de enige maat in ons assortiment. Zo verkopen wij ook ladders in de volgende hoogtes:

Bestel bij Steigerdeals!

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van ladders tot solar liften; Wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,4/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!