Steigerdeals.nl heeft vele verschillende steigers die buiten gebruikt kunnen worden. Onze rolsteigers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Werkhoogtes die variëren van 2 meter tot 14 meter, breedtes van 75 cm, 90 cm en 135 cm. Lees meer

Rolsteiger kopen

De rolsteigers zijn zeer geschikt voor buitengebruik dankzij de zwenkwielen met spindel. Dus voor elke schilder en/of stukadoor zijn de steigers van steigerdeals.nl zeer geschikt. Bedenk vooraf goed welke klus je gaat uitvoeren. Is het binnen of buiten? En welke werkhoogte heb je nodig? Zodra je dit weet kun je heel gemakkelijk de juiste rolsteiger vinden.

 

Groot aanbod Rolsteigers

Bij steigerdeals.nl vind je een groot aanbod aan steigers of het nu voor binnen of een buiten klus is, bij ons ben je aan het juiste adres. Je kunt rolsteigers kiezen in diverse breedte- en lengtematen. Wij hebben diverse mogelijkheden onder elkaar gezet. Je kunt zo een juiste rolsteiger uitkiezen die het werken op hoogte veilig en gemakkelijk maakt. Alle rolsteigers zijn gemaakt van aluminium waardoor deze licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar zijn. Uiteraard zijn alle Rolsteigers TÜV gecertificeerd.

 

Werkhoogtes van onze rolsteigers

 • 400 cm / 4 meter werkhoogte
 • 500 cm / 5 meter werkhoogte
 • 600 cm / 6 meter werkhoogte
 • 700 cm / 7 meter werkhoogte
 • 800 cm / 8 meter werkhoogte
 • 900 cm / 9 meter werkhoogte
 • 1000 cm / 10 meter werkhoogte
 • 1100 cm / 11 meter werkhoogte
 • 1200 cm / 12 meter werkhoogte
 • 1300 cm / 13 meter werkhoogte
 • 1400 cm / 14 meter werkhoogte

 

Steigerbreedte van onze rolsteigers

 • 75 cm
 • 90 cm
 • 135 cm

 

Platformlengte rolsteigers in cm

 • 190 cm
 • 250 cm
 • 305 cm

 

Eenvoudig een Rolsteiger bestellen

Een rolsteiger bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt heel eenvoudig vanuit onze webshop steigerdeals.nl een steiger bestellen. Alles hebben wij direct op voorraad en wordt na betaling in de meeste gevallen binnen 24 uur bij je afgeleverd. Je bent ook altijd vrij om de rolsteiger zelf af te halen. Neem hiervoor contact op met ons service team op het nummer 085-0656192. Wil je een toch een kleinere steiger bestellen voor binnen kijk dan even naar onze scherp geprijsde kamersteigers.

 

Opbouwinstructie rolsteiger

Als je een rolsteiger gaat opbouwen is het belangrijk dat je de opbouwinstructies goed opvolgt. Dit voorkomt natuurlijk een hoop tijd en wellicht ongevallen. Niet alleen de opbouw tijd is natuurlijk van belang maar ook de veiligheid van de mensen die werken op de rolsteiger. Ook onderdelen, of gereedschap kan vallen. In de onderstaande video hebben wij een korte opbouwinstructie film waarin we duidelijk laten zien hoe je veilig je rolsteiger kunt opbouwen. In de eerste video zie je het opbouwen met de traditionele schoren. In de tweede video wordt opgebouwd met de voorloopleuningen die volledig voldoen aan de nieuwe opbouwnorm 2019 van steigers.

 

 

Wanneer moet een rolsteiger worden verankerd?

Verankering is wettelijk verplicht bij rolsteigers met een platformhoogte van 8 meter buiten en 12 meter binnen. Verankering van je rolsteiger wordt bij lagere werkhoogtes echter, ondanks het ontbreken van de verplichting, wel aangeraden. Helemaal met het windklimaat in Nederland is het echt aan te raden uw steiger te verankeren. Wanneer je de steiger buiten hebt opgebouwd is het verplicht wanneer het hard waait (windkracht 6 of meer) de rolsteiger te verankeren. De verankering dient uiteraard alleen plaats te vinden in een muur die de krachten kan opvangen

 

Steiger kopen bij Steigerdeals.nl

Een steiger kopen doe je natuurlijk niet zomaar even. Als je een rolsteiger of kamersteiger aanschaft verwacht je een kwalitatief goede steiger die makkelijk en vooral veilig in gebruik is. Wij bij steigerdeals.nl hebben de beste steiger geselecteerd voor je tegen de scherpste prijzen. Je kan van ons een perfecte service en dito advies verwachten. Kies jouw type steiger uit en stel hem vervolgens samen en reken af in onze beveiligde betaalomgeving.

Mocht je eigen wensen hebben voor de aanschaf van een steiger kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen via de mail: [email protected] of telefonisch: 085-0656192 ons serviceteam staat tot 22:00 uur voor je klaar! Alle steigers voor 15:00 uur besteld zijn de volgende dag gratis geleverd in Nederland en België met uitzondering van de Waddeneilanden.