Euroscaffold
Dak- schoorsteensteiger compleet 190 cm
2.319,-
1.999,- (ex. btw)
Euroscaffold
Dak- schoorsteensteiger compleet 250 cm
2.361,-
2.040,- (ex. btw)
Euroscaffold
Dak- schoorsteensteiger compleet 305 cm
2.409,-
2.099,- (ex. btw)
Euroscaffold
Draagconsole t.b.v. schoorsteensteiger
303,-
289,- (ex. btw)
Euroscaffold
Nokhaak voor dak- / schoorsteensteiger set van 2
144,-
138,- (ex. btw)
Solide Nokhaak
137,- (ex. btw)
Dakladder 3m 1x 12 treden
304,- (ex. btw)
Dakladder 2m 1x8 treden
220,- (ex. btw)
Euroscaffold
Dak stabilisator + beschermrubber
144,-
138,- (ex. btw)

Daksteiger | Hét hulpmiddel voor klussen op het dak!

Vele huishoudens krijgen er ooit mee te maken. Op het dak van de woning is een defect dat gerepareerd dient te worden. Of wellicht moet er preventief onderhoud uitgevoerd worden om een daadwerkelijk defect te voorkomen. Wat het ook is; een daksteiger voor een schuin dak maakt het werk makkelijker. Het vervangen van dakpannen, het uitvoeren van schoorsteen renovatie of het plaatsen van een dakkapel is nog nooit zo veilig en efficiënt geweest als met het gebruik van een dakkapelsteiger! Een absolute must-have voor de doe-het-zelver én voor ondernemers!

De voordelen van een schoorsteensteiger

Daksteigers of schoorsteensteigers bieden een aantal grote voordelen, waaronder de volgende:

  • Creëren een veilig werkvlak op een schuin dak;
  • Bieden veel bewegingsruimte;
  • Eenvoudige opbouw;
  • Verhoogde efficiëntie door een vergrote bereikbaarheid;
  • Lichtgewicht ter voorkoming van schade aan het dak;

Kwalitatief en veilig

De dak- of schoorsteensteigers van Steigerdeals zijn van het merk Euroscaffold, een gerenommeerd bedrijf in de wereld van steigerbouw. Deze A-kwaliteit dakkapelsteigers voor een schuin dak zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Met een maximale belasting van ruim 200 kg is het mogelijk om met 2 personen tegelijkertijd op het platform te werken.

Keuze uit 3 varianten

De complete schoorsteensteigers zijn leverbaar in drie varianten en zijn allen 75cm breed. Tevens heb je de keuze uit 3 verschillende lengtes: 185, 245 of 305 centimeter. Elk model wordt geleverd met nokhaak (4x), dakstabilisator met beschermrubber (4x), draagconsole (2x), aluminium steigerladder met koppelpen (2x), platform zonder luik, Set houten kantplanken, leuningframe (2x), horizontaalschoor (2x) en borgclip (4x).

De daksteigers van Euroscaffold zijn licht van gewicht en mede daardoor ook makkelijk te monteren. Met de daksteiger komt uiteraard een heldere instructie van de fabrikant mee. Door het opvolgen van het stappenplan wordt de opbouw een fluitje van een cent.

Alternatieven 

Mogelijk betreft de reparatie op het dak enkel een aantal dakpannen. Indien dit het geval is, biedt Steigerdeals een aantal verschillende maten dakladders, specifiek ontwikkeld voor op schuine daken. Een dakladder is een voordelige en veilige keuze voor diverse kleine klussen op het dak. 

Koop nu jouw daksteiger bij Steigerdeals!

Daksteiger of schoorsteensteiger voor een schuin dak gezocht? Bij Steigerdeals ben je aan het juiste adres. Twijfel je over de juiste daksteiger voor de klus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Één van onze specialisten helpt je graag verder en geeft je helder advies.