RSS dakrandbeveiliging plat dak staander
525,-
345,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging plat dak complete set 12 meter
2.186,-
1.865,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging plat dak complete set 20 meter
3.395,-
2.945,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging plat dak complete set 28 meter
4.109,-
3.995,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging plat dak complete set 36 meter
5.207,-
5.089,- (ex. btw)
RSS Transportframe t.b.v. RSS plat dak Compact
1.450,- (ex. btw)
RSS plat dak Compact Staander
194,- (ex. btw)
RSS betonblok voor Staander
38,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging plat dak complete set 8 meter
1.569,-
1.375,- (ex. btw)

RSS dakrandbeveiliging plat dak

Werken op hoogte brengt gevaren met zich mee. Om het werk op schuine en platte daken veiliger te maken adviseren wij het gebruik van RSS dakrandbeveiliging. Dit professionele systeem vermindert het valgevaar en voorkomt hiermee ongelukken. Zo adviseert ARBOUW het gebruik van het RSS systeem in haar gemaakte afspraken voor het werk op platte daken. Dit tezamen met alle aanwezige veiligheids certificeringen en het gebruiksgemak, maakt het de ideale keuze voor installateurs van zonnepanelen, dakdekkers en vele andere professionals!

Wanneer is dakrand beveiliging verplicht?

Het is vanuit de Arbowet verplicht om valbeveiliging te gebruiken wanneer er gewerkt wordt op een hoogte van 2,5 meter of hoger. Daarnaast is valbeveiliging ook verplicht onder de 2,5 meter als er risico tot vallen is of als er op een plek gewerkt wordt die beweegt of mogelijk kan bewegen.

Ervaar de voordelen tijdens het werk op vlakke daken

RSS dakrandbeveiliging biedt veel voordelen. Zo is de dakrandbeveiliging voor platte daken: 

  • Lichtgewicht dankzij het hoogwaardig aluminium;
  • Snel- en eenvoudig te verplaatsen;
  • Gemakkelijk op- en af te bouwen;
  • Toepasbaar bij een dakrand met een oversteek tot 1 meter;
  • Te monteren zonder losse onderdelen. 

Waarom RSS?

De RSS dakrandbeveiliging voor platte daken is een uitstekende en veilige aanvulling op de werkplek. Dit gerenommeerde merk is echt een begrip in de zonnepanelen branche of bij dakdekkers, en niet zonder reden uiteraard. Het materiaal van RSS werkt zeer fijn, en is makkelijk in gebruik zonder losse onderdelen en ingewikkelde installatie. Het lichtgewicht systeem is 9,4 kg per strekkende meter (staander, hek, kantplank en klembeugel). Wanneer er geen goot aanwezig is, kun je gebruikmaken van de voetplaten. Deze zijn los bij te bestellen.

Keurmerken en certificeringen

RSS dakrandbeveiliging voor platte daken voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zoals de EN 13374 klasse C. Ook voldoen alle systemen aan de tilnorm (25 kg) en zijn ze gecertificeerd door Aboma, een expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Dit geeft je de garantie van een veilig product. Ben je werkgever en ben je benieuwd waar valbeveiliging verder aan moet voldoen? Lees dan eens de wet- en regelgeving.

Gebruikershandleiding RSS dakrandbeveiliging plat dak

Als het om valbeveiliging gaat, is veiligheid natuurlijk een belangrijk onderdeel. Hiervoor is een juiste montage noodzakelijk. Lees daarom eerst de gebruikershandleiding door alvorens je aan de slag gaat met de opbouw van het product.

Voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag in huis

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van dakrandbeveiliging voor platte daken tot voorloopleuningen; wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,4/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!