Heb je een klus binnen in jouw huis, pand of kamer en moet je boven je hoofd werken? Dan is een kamersteiger van Steigerdeals.nl perfect voor je klus om in te zetten. Al onze kamersteigers bestaan uit kant en klare onderdelen en zijn zeer eenvoudig op te bouwen door iedereen. Ze worden voornamelijk binnenshuis gebruikt. Vanwege de beperkte afmetingen passen ze zelfs in de smalste gangen en kleinste deuropeningen. Lees meer

 

Kamersteiger kopen vanaf €189,-

Een kamersteiger kopen doe je eenvoudig en makkelijk bij ons. Onze kamersteigers en rolsteigers zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen, zodat je een steiger kunt kopen die het best bij je karwei of toepassing past. Onze kamersteigers komen in de lengte maten  150, 190 en 250 cm en kunnen tot een maximale werkhoogte van 8 meter komen. De breedte komen in de maten; 75, 90 en 135 cm. 

 

Kwaliteit kamersteigers kopen

Moet je binnen werken om bijvoorbeeld het plafond te schilderen of renovatiewerkzaamheden op hoogte uitvoeren, is het verstandig dit te doen met een kamersteiger. Deze kan je instellen op de perfecte werkhoogte en zorgt er voor dat je veilig en stabiel staat. Een kamersteiger is gemakkelijk te verplaatsen en zeer eenvoudig op te bergen door zijn vouwsysteem. De steigers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kunnen eventueel later door een steiger opzetstuk worden uitgebreid. 

 

Verschillende soorten kamersteigers

Wij houden van kwaliteit en veiligheid!

  • Al onze producten worden in onze fabriek in Nederland gemaakt. Dus kwaliteit uit eigen land en geen import uit het buitenland. Zo garanderen wij kwaliteit en veiligheid. 
  • Alsof dat niet genoeg is, voldoen onze steigers en materiaal aan de EN1004 norm en zijn TÜV gecertificeerd.
  • Bij ons kun je veilig en online bestellingen plaatsen en betalen.
  • Kies zelf wanneer en waar je je bestelling geleverd wilt hebben. 
  • Mocht je niet tevreden zijn, je het product kan retourneren binnen 100 dagen en dat is lang.

 

Eenvoudig & veilig bestellen

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten: zij weten waar ze het over hebben en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op met ons service team of via 085-0656192.