Altrex
Altrex RS TOWER 55 135x185x3m werkhoogte
1.060,-
1.010,- (ex. btw)
Altrex
Altrex RS TOWER 55 135x245x3m werkhoogte
1.240,-
1.181,- (ex. btw)
Altrex
Altrex RS TOWER 55 135x305x3m werkhoogte
1.251,-
1.192,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 41 PLUS 4.2m Hout 90x185
1.884,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 41 PLUS 4.2m Hout 90x245
1.991,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 4.2m Hout 135x185
2.261,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 41 PLUS 5.2m Hout 90x185
2.272,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 4.2m Hout 135x245
2.400,- (ex. btw)

Altrex rolsteiger kopen?

Ben je op zoek naar een goede rolsteiger voor een klus op hoogte? Maak dan de keuze voor een rolsteiger van Altrex. Altrex werkt al meer dan 70 jaar aan innovatie en veiligheid op het gebied van klimoplossingen. Altrex is één van de grootste spelers op het gebied van klimmateriaal. Deze Nederlandse producent, gevestigd in Zwolle, produceert rolsteigers, kamersteigers, ladders en trappen.

Ervaar de voordelen van Altrex 

De rolsteigers van Altrex staan hoog aangeschreven, en dat is niet voor niets. Enkele mooi voordelen van Altrex zijn:

  • Hoge kwaliteit: De materialen zijn van sterk en robuust materiaal.
  • Gebruiksvriendelijk: De steigers zijn eenvoudig op te bouwen en te gebruiken
  • Veilig: Hier kun je denken aan antislipprofielen op steigers of dubbel geremde wielen.
  • Duurzaam: De steigers van Altrex gaan door het sterke materiaal lang mee.

RS TOWER 4- of RS TOWER 5-serie: Welke kies jij? 

Altrex biedt diverse product series aan, elk met zijn eigen voordelen en nadelen. Voor rolsteigers kun je kiezen uit de RS TOWER 4-serie en de RS TOWER 5-serie, beide geschikt voor professioneel gebruik. Het belangrijkste onderscheid tussen deze twee ligt in de mogelijkheden voor uitbreiding en maatwerk. De 4-serie is een complete set die direct bruikbaar is. Daarentegen biedt de 5-serie een modulair steigersysteem met talloze combinatiemogelijkheden. Hieronder staan de varianten per serie opgesomd.

Altrex RS TOWER 4-serie

  • RS TOWER 41: Geschikt voor intensief gebruik, voor smalle ruimtes en ideaal voor professioneel gebruik.
  • RS TOWER 42: Geschikt voor intensief gebruik,  groot werkoppervlakte en ideaal voor professioneel gebruik.

Altrex RS TOWER 5-serie

  • RS TOWER 51: Geschikt voor zwaar intensief gebruik, geschikt voor smalle ruimtes, ideaal voor professioneel gebruik en eindeloos te combineren.
  • RS TOWER 52: Geschikt voor zwaar intensief gebruik, extra groot werkoppervlakte, ideaal voor professioneel gebruik en eindeloos te combineren.

Rolsteigers opbouwen en veilig gebruiken

De rolsteigers van deze producent zijn uitermate geschikt voor schilderwerk, kluswerk of bijvoorbeeld voor het plaatsen van zonnepanelen. De steigers zijn eenvoudig op te bouwen en zijn veilig te gebruiken met de vooropleuning. Ideaal voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Voor het veilig gebruiken van de rolsteigers van Altrex raden we altijd aan om de handleiding te gebruiken, de steiger te plaatsen op een vlakke ondergrond en de veiligheid te waarborgen door de onderdelen te zekeren met clips. Ook raden we altijd aan om samen met iemand de steiger op te bouwen en af te bouwen. Dit gaat sneller en is vaak veiliger.

Overige producten van Altrex

Naast rolsteigers vind je in ons assortiment ook andere producten van dit bekende merk. Zo verkopen wij ook Altrex kamersteigers. De kamersteigers zijn van hoge kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam en voldoen aan de wet- en regelgeving. In ons assortiment vind je verder ook ladders en trappen van deze Nederlandse producent.

Waarom Altrex producten kopen bij Steigerdeals?

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van Altrex rolsteiger tot voorloopleuning; wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,3/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar