Panthera
Locus keukentrap 1x2 treden
35,-
29,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x2 treden
49,-
31,95 (ex. btw)
Panthera
ACTIE: Ruby Dubbele Schilderstrap 2x3
41,-
35,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x3 treden
53,95
41,95 (ex. btw)
Panthera
ACTIE: Ruby Dubbele Schilderstrap 2x4
48,-
43,- (ex. btw)
Panthera
Locus keukentrap 1x3 treden
43,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x3 treden
70,-
47,- (ex. btw)
Panthera
Ruby Dubbele Schilderstrap 2x5
63,-
49,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x4 treden
63,95
52,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x4 treden
80,-
55,- (ex. btw)
Panthera
Silva dubbele trap 2x3 treden
59,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x5 treden
78,95
63,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x5 treden
85,-
65,- (ex. btw)
Panthera
Silva dubbele trap 2x4 treden
69,- (ex. btw)
Panthera
Ladder muurafhouder Blauw (sport 30 mm)
88,-
74,- (ex. btw)
Panthera
Silva dubbele trap 2x5 treden
79,- (ex. btw)
Panthera
Sol Premium Trap 1x4
83,- (ex. btw)
Panthera
Ladder muurafhouder Zwart (sport 40 mm)
96,-
84,- (ex. btw)
Panthera
Sol Premium Trap 1x5
89,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x6 treden
95,-
91,- (ex. btw)
Panthera
Huishoudtrap 7 treden
101,-
97,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x7 treden
109,-
104,- (ex. btw)
Panthera
Panthera Premium dubbele trap 2x2 treden
115,-
110,- (ex. btw)
Panthera
Telescoopladder PRO 3,2 meter
115,-
110,- (ex. btw)

Panthera ladder: De ultieme oplossing voor hoogte klussen

Ben je op zoek naar een betrouwbare ladder die je helpt om elke klus op hoogte veilig en efficiënt uit te voeren? Dan is de Panthera ladder de ideale oplossing voor jou. Of je nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver, de veelzijdigheid van een Panthera ladder, verkrijgbaar als vouwladder, schuifladder, telescoopladder of reformladder, maakt het de perfecte keuze voor elke hoogte taak.

Ontdek de voordelen

Panthera ladders staan bekend om hun robuuste bouwen veelzijdigheid. Of je nu een kleine ladder nodig hebt voor een snelle klus binnenshuis of een hoge ladder voor werkzaamheden buitenshuis, Panthera heeft het allemaal. Deze ladders zijn ontworpen om je een veilige en stabiele werkplek te bieden, ongeacht de hoogte. Van eenvoudige huishoudelijke taken tot complexe professionele projecten, een Panthera ladder biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Ben je op zoek naar een hulpmiddel voor alledaagse klusjes in en om het huis? Overweeg dan de aanschaf van een trap. Deze zijn kleiner en voorkomen schade aan de vloer in je huis. 

De oorsprong van Panthera

Panthera kent een rijke geschiedenis en staat al jaren bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het merk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld met een focus op innovatie en veiligheid, wat heeft geresulteerd in een productlijn die niet alleen efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk is. Door te kiezen voor een Panthera ladder, kies je voor een product met bewezen erfgoed en een reputatie van vertrouwen en betrouwbaarheid.

Geschikt voor elke klus

Of je nu schildert, de dakgoten reinigt, of lampen installeert, de Panthera ladder is jouw ideale partner. Met een scala aan formaten en typen, zoals de telescoopladder en reformladder, biedt Panthera een oplossing voor vrijwel elke hoogte werkzaamheid. Deze ladders zijn ontworpen om gemakkelijk te vervoeren en op te bergen, waardoor ze perfect zijn voor zowel de professional als de hobbyklusser.

Veiligheid voorop: EN 131 en NEN 2482 certificering

Veiligheid is een topprioriteit bij alle ladders uit ons assortiment.Zo voldoen zij allen aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder de EN 131 en NEN 2482 certificeringen. Deze certificeringen garanderen dat elke Panthera ladder voldoet aan strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen, wat essentieel is voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Ook voldoen alle ladders en trappen aan het Besluit draagbaar klimmateriaal. Hierin zijn alle benodigde veiligheidseisen verwerkt, waar een product aan moet voldoen alvorens het verkocht mag worden. 

Kies voor kwaliteit en service bij Steigerdeals

Wil je een Panthera ladder aanschaffen? Kies dan voor Steigerdeals. Bij ons profiteer je niet alleen van snelle levering, maar je wordt ook onderdeel van een gemeenschap van meer dan 45.000 tevreden klanten. Geniet van onze uitstekende klantenservice en de zekerheid van kwaliteit producten. 

Hulp nodig bij het kopen van een ladder? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag verder!