Panthera
Locus keukentrap 1x2 treden
35,-
29,- (ex. btw)
Panthera
Locus keukentrap 1x3 treden
43,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x3 treden
70,-
47,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x4 treden
80,-
55,- (ex. btw)
Panthera
Sol Premium Trap 1x4
83,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x5 treden
85,-
65,- (ex. btw)
Panthera
Sol Premium Trap 1x5
89,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x6 treden
95,-
91,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap 1x7 treden
109,-
104,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x2 treden
49,-
31,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x3 treden
53,95
47,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x4 treden
63,95
52,95 (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x5 treden
78,95
63,95 (ex. btw)
Altrex
Cromato huishoudtrap 2-treeds Silver
85,- (ex. btw)
Altrex
Giant huishoudtrap 2-treeds Black
72,95 (ex. btw)
Altrex
Lima huishoudtrap 4-treeds
83,- (ex. btw)
Altrex
Lima huishoudtrap 5-treeds
102,- (ex. btw)
Altrex
Lima huishoudtrap 6-treeds
126,- (ex. btw)
Panthera
Panthera huishoudtrap dubbel 2x6 treden
89,95
73,95 (ex. btw)
Altrex
Altrex Double Decker Huishoudtrap 6-treeds
166,-
159,- (ex. btw)

Interesse in een huishoudtrap of keukentrap? Op deze pagina tref je aluminium huishoudtrappen en keukentrappen aan die ideaal zijn in de keuken, woonkamer, zolder of op de werkplaats. Een huishoudtrap is meestal van lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar. Je kan kiezen voor een trap met of zonder beugel. een handige hulp in ieder huishouden!

 

Dubbele huishoudtrap

Er zijn verschillende soorten huishoudtrappen met verschillende maten en aantal treden. Er zijn enkele en dubbele huishoudtrappen, de dubbele trap is erg functioneel aangezien deze via twee kanten kan worden opgetreden. Beide trappen beschikken tot antislip treden, met de anti slip is er betere grip bij het betreden van de huishoudtrappen. De dubbele huishoudtrap is handig voor kleine ruimtes omdat deze dubbel oploopbaar is. De dubbele huishoudtrap mag alleen niet worden betreden met twee personen op hetzelfde moment.

 

Verschil tussen een professionele trap en huishoudtrap

In het algemeen zijn huishoudtrappen bedoeld voor kleine klusjes rondom het eigen huis. Bijvoorbeeld als er bepaalde objecten zich bevinden op een hoge kast, dan +kunnen deze met behulp van de huishoudtrap makkelijk gepakt worden. De huishoudtrappen variëren in het aantal treden wat zij hebben. Daarnaast is er ook een dubbele trap, deze heeft aan beide zijdes een aantal treden. Voor professionele werkzaamheden is het daarom niet verstandig om een huishoudtrap te gebruiken, aangezien deze lichter is van gewicht en een lagere maximale stahoogte heeft. Voor een stevige huishoudtrap moet er dus gekeken worden naar een professionele trap voor intensief gebruik. Deze prijzen zijn wat hoger omdat het materiaal wat sterker is. Echter zijn bij Steigerdeals alle huishoudtrappen goedgekeurd op de Nederlandse en Europese markt. 

 

Merken huishoudtrappen

Bij Steigerdeals.nl zijn er meerdere merken huishoudtrappen in het assortiment van het materiaal aluminium. Zo hebben wij een ruim assortiment van Panthera huishoudtrappen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en aantal treden, de meeste enkel-, maar ook dubbel oploopbaar. De goede huishoudtrap van Panthera is een lichtgewicht huishoudtrap, van stevig aluminium tegen een zeer scherpe prijs voor particulier gebruik. De huishoudtrappen worden altijd geleverd met rubberen antislip pootjes. Steigerdeals biedt huishoudtrappen van het merk Altrex. Dit merk is echt een begrip een de wereld van aluminium klimmaterialen, en dat is niet zonder reden. De prijzen van de Altrex producten liggen in een wat duurder segment, maar zijn wel van zeer hoge kwaliteit De Altrex huishoudtrap double decker gaat jarenlang mee, en zijn net als die van Panthera makkelijk uitklapbaar, op te pakken en op te bergen. een erg praktisch trapje dus. Onze meest populaire trap is de huishoudtrap 4 treden van Panthera. Neem een kijkje en bestel hem hier! De Altrex huishoudtrap double decker kunt u ook bij ons bestellen.

 

Huishoudtrap 3 treden

Voor alle kleine klusjes in en rondom het huis met een wat lagere maximale werkhoogte zijn de ladder met 3 treden perfect. Dit type huishoudtrap is in ons assortiment verkrijg als enkele, met 3 treden aan de voorkant, en een dubbele variant met 3 treden aan beide kanten. Dit type trap is ook zeer makkelijk compact op te bergen, en is verkrijgbaar in diverse varianten.

Huishoudtrap 4 treden

Wilt u net even een trede hoger kunnen staan wanneer u de trap wilt gebruiken? Ga dan voor de huishoudtrap met 4 treden. U kom hiermee net even een stapje hoger. De huishoudtrappen met 4 treden zijn zowel beschikbaar met de treden aan één kant, als de treden aan beide kanten. onmisbaar voor ieder huishouden.

Huishoudtrap 5 treden

Ook voor huishoudtrappen met 5 treden bent u bij ons aan het juiste adres. Als u net even die extra hoogte wilt bereiken, is de trap met 5 treden erg handig. ondanks de grotere reikhoogte, gaat dit niet ten koste van de stabiliteit ervan. perfect voor iedere klus in en rondom het huis waar een trap nodig is.

 

Wij houden van kwaliteit en veiligheid!

  • Al onze producten worden in onze fabriek in Nederland gemaakt. Dus kwaliteit uit eigen land en geen import uit het buitenland. Zo garanderen wij kwaliteit en veiligheid. 

  • Bij ons kun je veilig en online bestellingen plaatsen en betalen.

  • Kies zelf wanneer en waar je je huishoudtrap geleverd wilt hebben. 

  • Mocht je niet tevreden zijn, je het product kan retourneren binnen 100 dagen en dat is lang.

Eenvoudig & veilig bestellen

Heb je een trap nodig, of heb je hulp nodig bij een huishoudtrap kopen? Neem dan direct contact op met onze specialisten: zij weten waar ze het over hebben en helpen u bij het maken van de juiste keuze over ons huishoudtrap assortiment. Neem contact op met ons service team of via 085-0656192.