Panthera
Steigerborging / Muurverankering 600mm
45,- (ex. btw)
Euroscaffold
Steigerborging / Muurverankering 500mm
52,-
49,- (ex. btw)
Euroscaffold
Muur afhouder t.b.v. rolsteiger
53,-
51,- (ex. btw)
Euroscaffold
Steigerborging / Muurverankering 800mm
58,-
55,- (ex. btw)

Steigerborging / Muurverankering kopen? Ga veilig te werk!

Steigerborging en muurverankering zijn cruciale veiligheidsonderdelen voor elke rolsteiger, ontworpen om de stabiliteit en veiligheid bij werkzaamheden op hoogte te garanderen. Steigerborging zorgt ervoor dat de steigerdelen stevig aan elkaar bevestigd blijven, terwijl muurverankering de steiger verbindt met een bestaande structuur, waardoor het risico op omvallen of verschuiven wordt geminimaliseerd. Vooral in omstandigheden met veel wind of op oneffen terrein bewijzen deze systemen hun waarde. Voor wie veiligheid serieus neemt, biedt onze webshop een uitgebreid assortiment aan borgings- en verzekeringsoplossingen. Ontdek nu onze producten en zorg voor een veilige werkomgeving op hoogte!

Wanneer verplicht?

Muurverankering voor de steiger is wettelijk verplicht bij smalle (75 cm) rolsteigers met een platformhoogte van 8 meter. Bij een brede rolsteiger (135 cm) geldt dit vanaf 11 meter. Vanaf deze hoogtes dienen de muurankers aan elke zijde van de rolsteiger om elke 4 meter hoogte te worden gebruikt. Verankering van je rolsteiger wordt bij lagere werkhoogtes echter, ondanks het ontbreken van de verplichting, wel aangeraden. Helemaal met het windklimaat in Nederland is het echt aan te raden uw steiger te verankeren. Wanneer u de steiger buiten heeft opgebouwd is het verplicht wanneer het hard waait (windkracht 6 of meer) om de rolsteiger te verankeren. 

Meer weten over de hoe en waarom van steiger verankering? Bekijk dan eens dit artikel

45.000+ tevreden klanten gingen je voor!

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van rolsteiger tot voorloopleuning; wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,3/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!