RUILEN EN RETOURNEREN

Contact met onze servicedesk

Telefonisch bereikbaar van: maandag - vrijdag: 07.30 - 19.00 uur (voor het snelste antwoord)

Nederland:                085-0656192 (gratis)

België:                      +31(0)85 – 065 61 92

Of via de online chat of stuur een e-mail naar: [email protected]

Retour adres:

Steigerdeals.nl (Steigerdeals BV)
Nicolaes Maesstraat 2
1506 LB Zaandam

Ben je niet blij met wat je besteld hebt en je wilt het terugsturen of ruilen? Geen probleem!

Je kunt je bestelling of een deel ervan ruilen of het simpelweg retourneren omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Bij sets kunnen geen losse artikelen geretourneerd worden.

 

Termijn

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Betreffende het herroepingsrecht zijn er wettelijk gezien drie termijnen om rekening mee te houden. 
1. Je hebt als klant 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
2. Je hebt als klant na het beroep 14 dagen om de bestelling terug te sturen
3. Nadat je als klant je op het herroepingsrecht beroept heeft Steigerdeals 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten.

 

Verzenden

Doe bij de retourzending altijd een kopie van de factuur en dit retourformulier en stuur het naar het adres dat wij bij je aangeven. We adviseren de artikelen goed te verpakken (bij voorkeur in de originele verpakking) en het verzendbewijs goed te bewaren. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen voor zoek geraakte pakketten zonder verzendbewijs. Enkel de kosten voor retour van je locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Als je artikelen beschadigd of kapot bij ons aankomen kunnen we je helaas het aankoop bedrag niet terugbetalen. We kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen met een ingevuld retourformulier en de kopie van de factuur.

 

Terugbetalen bij retourneren

Je aankoop bedrag zo snel mogelijk aan je terugbetaald. Normaal doen we dat op de dag dat we je retourzending hebben ontvangen of anders uiterlijk binnen 14 werkdagen. Bij retourneren van de gehele bestelling krijg je de verzendkosten die je hebt betaald ook terugbetaald. Als je een deel van je bestelling terugstuurt worden de verzendkosten niet vergoed. De (retour)verzendkosten voor het terugsturen betalen we niet terug.

De kosten voor retour van je thuis naar de ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket wanneer het met PostNL mee kan worden vervoerd. Voor grotere pakketten, neem contact met ons op om deze in te plannen en de kosten van onze vervoerder hiervan te bespreken.

Meer informatie hierover: https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/juridische-ondersteuning/voorbeelddocumenten/bedenktijd-herroepingsrecht/

Uitzondering

Producten die je via deze webwinkel koopt en op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie speciaal worden gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.