Panthera
Panthera Premium bordestrap 1x2 treden
125,- (ex. btw)
Panthera
Panthera Premium bordestrap 1x3 treden
144,-
138,- (ex. btw)
Panthera
Panthera Premium bordestrap 1x4 treden
156,-
156,- (ex. btw)
Panthera
Panthera Premium bordestrap 1x5 treden
197,-
188,- (ex. btw)

Bordestrappen

Op zoek naar een geschikte trap voor verschillende werkzaamheden? Dan is er bij Steigerdeals genoeg keuze uit een ruim assortiment. Voor professioneel gebruik tot huishoudelijk gebruik is het verstandig om gebruik te maken van de bordestrap. De bordestrappen verschillen van 2 tot 12 treden, dat zorgt voor variatie in de soorten werkzaamheden die ermee uitgevoerd kunnen worden. 

De bordestrappen worden over het algemeen in het werkveld gebruikt bij professionele werkzaamheden. Vandaar dat deze trappen voldoen aan strenge keuringen waardoor ze gebruikt kunnen worden met een goede zekerheid. De termen die centraal staan bij deze trappen zijn veiligheid en kwaliteit.

Bij Steigerdeals verkopen wij artikelen van verschillende leveranciers. Daarmee zijn er een heleboel keuzes voor eventueel verschillende behoeftes. Zo verkopen wij bordestrappen van: Panthera, Eurostairs, Maxall en Solide.

 

De functie van de bordestrap

Binnen de bouwbranche zijn er meerdere benamingen voor deze klustrap. Zo zijn er personen die deze klustrap benoemen als: huishoudtrap, trapladder en enkele trap. De meerwaarde van een bordestrap is dat er op de laatste trede van de trap een plateau zit. Door dit plateau kan de gebruiker gemakkelijker en veiliger op de maximale hoogte werken. Daarnaast kan dit plateau ook gebruikt worden voor een betere manier om gereedschap of andere materialen kwijt te kunnen tijdens de werkzaamheden.

 

Bordestrap kopen

Bij Steigerdeals zijn er allerlei verschillende soorten bordestrappen aan te schaffen. Deze zijn afkomstig van allerlei verschillende leveranciers binnen de bouwbranche. Wij adviseren de bordestrap vooral voor de gebruikers actief in de bouwbranche of intensieve gebruikers. Deze trappen zijn namelijk van hoge kwaliteit. Bekijk gerust ons gehele assortiment en schaf veilig een bordestrap aan bij Steigerdeals.

 

Eurostairs

Bij Eurostairs zijn de bordestrappen voldoende geproduceerd aan de streng opgestelde regels. Deze trappen zijn afkomstig van het merk Euroscaffold, een partij die al een lange tijd actief is in de bouwbranche. De bordestrappen zijn relatief licht van gewicht maar bestaan uit sterke materialen voorzien van coating. Door deze eigenschappen zijn deze artikelen ook geliefd onder vele soorten afnemers. Daarnaast beschikken alle treden van de trap over een antislip profiel. Dit minimaliseert het gevaar van uitglijden en onstabiliteit.

Panthera

De professionele bordestrap van Panthera is geproduceerd met sterk aluminium. Bij deze bordestrap zijn er wederom antislip treden om het gevaar van vallen te verminderen. Deze trappen zijn geschikt voor intensief dagelijks gebruik van de trappen. Boven op de trap is er nog een gereedschap bakje waarin allerlei kleine gereedschappen in bewaard kunnen worden. 

Maxall

De klimmaterialen van Maxall staan in Nederland hoog aangeschreven vanwege de ervaring van het merk in de bouwbranche. De klimmaterialen worden daarom ook gebruikt door grote bedrijven en instellingen. De platformhoogtes van Maxall bordestrappen zijn beschikbaar van 0,90 meter tot 1,70 meter.

Solide

De bordestrappen van Solide zijn zoals de naam al indiceert van betrouwbare kwaliteit. De treden van deze bordestrap zijn gelast en gepopnageld om de trap te voorzien van uitstekende veiligheid. Vandaar dat deze tappen uiterst geschikt zijn voor intensieve werkzaamheden. 

 

Hoeveel treden heb je nodig?

Voor veel consumenten is het onduidelijk welke trap ze nodig hebben en met welke afmetingen gewerkt moet worden. Het is daarom belangrijk om het verschil te onthouden tussen de platformhoogte en werkhoogte. De platformhoogte is in het geval de bordestrap de hoogte van het plateau op de hoogste trede. Hierbij wordt er gemiddeld 1,80 meter opgeteld om achter de werkhoogte te komen. De 1,80 meter stelt de gemiddelde lengte van de gebruiker voor op de bordestrap.