Panthera kamersteiger kopen? Compact en veilig in gebruik! 

Panthera kamersteigers; het ideale hulpmiddel voor kleine klussen in en om het huis. De Panthera kamersteigers, ook wel vouwsteigers genoemd, worden in eigen fabriek geproduceerd. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast ligt de focus op veiligheid en gebruiksgemak. Dit zorgt voor een veilig gevoel op hoogte en verhoogt de efficiëntie tijdens het klussen. Wat je ook zoekt in een kamersteiger; Panthera heeft het allemaal!

De voordelen van een Panthera vouwsteiger

Met een vouwsteiger van Panthera wordt iedere klus vele malen makkelijker. Zo ervaar je de volgende voordelen:

  • Veilig in gebruik;
  • Snel op- en afbouwen
  • Stevige constructie;
  • Perfect voor de kleine ruimte.

In diverse maten verkrijgbaar

Panthera kamersteigers zijn in diverse maten verkrijgbaar. De belangrijkste maten van een steiger zijn de werkhoogte en de platformhoogte. De werkhoogte wordt met de volgende formule berekend: Platformhoogte + 2,0 meter (lichaamslengte + uitgestrekte armen) = werkhoogte. De maximale werkhoogte van onze Panthera kamersteigers is 3 meter. Qua platform lengte vind je steigers tussen de 140 en 190 cm. 

Bespaar tijd en verhoog je efficiëntie

Een kleine kamersteiger wordt erg gewaardeerd om zijn gebruiksgemak. Dankzij het lichtgewicht materiaal en de gemakkelijke op-en afbouw ben je nooit lang bezig. En met zijn compacte formaat is deze steiger  gemakkelijk te vervoeren en op te slaan. Dit alles bespaart niet alleen tijd maar ook ruimte. Daarnaast verhoogt het de efficiëntie waardoor jij tijd overhoudt voor andere dingen. 

Op zoek naar nog meer producten van Panthera?

Naast Panthera kamersteigers vind je in ons assortiment ook Panthera rolsteigers. Ideaal voor de wat grotere klussen op hoogte en professioneel gebruik. Daarnaast verkopen wij ook een groot aantal ladders van Panthera. Ideaal ter ondersteuning tijdens de klus. Wat je ook nodig hebt, met een product van Panthera weet je dat je goed zit!

Panthera koop je bij Steigerdeals!

Steigerdeals gaat verder waar de rest stopt. Zo is de kwaliteit van Panthera in combinatie met de service van Steigerdeals de beste combinatie die wij kunnen maken. Ook hierom bestel je bij Steigerdeals:

  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd;
  • Grootste assortiment van Nederland met ruim 1700+ producten;
  • Binnen 100 dagen retourneren;
  • Meer dan 45.000+ tevreden klanten, klantbeoordeling 9.4/10;
  • Maximale ondersteuning bij vragen.