Bestellingen die vóór 14:00 uur bij ons betaald zijn, worden de volgende werkdag op locatie gratis geleverd. Mocht een product niet op voorraad zijn of een andere levertijd hebben, dan zullen wij je daar direct van op de hoogte brengen.

Besteld vóór 14:00 uurLeverdagBesteld nà 14:00 uurLeverdag
Maandag Dinsdag Maandag  Woensdag
DinsdagWoensdagDinsdagDonderdag
WoensdagDonderdagWoensdagVrijdag
DonderdagVrijdagDonderdagMaandag
VrijdagMaandagVrijdagDinsdag
ZaterdagDinsdagZaterdagDinsdag
ZondagDinsdagZondagDinsdag

Let op: De bestellingen worden pas op verzending gezet wanneer de betaling hiervan bij ons binnen is (tenzij anders afgesproken) en de levertijd buiten Nederland in Europa kan variëren tussen 2 tot 7 werkdagen.

  • Dit geldt op werkdagen, feestdagen uitgezonderd.
  • Voor vertragingen van de levering door transportservice zijn wij niet aansprakelijk.
  • Bij afwijkende levertijden zal er altijd via e-mail of telefonisch contact met je worden opgenomen.
  • Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald bij onze fabriek in Krommenie. Neem hiervoor wel even contact met ons op via onze klantenservice.
  • Je bestelling wordt kosteloos verzonden in Nederland & België m.u.v. de waddeneilanden (de meerprijs is afhankelijk van het productgewicht - minimaal €50,- bij rolsteigers, werkbruggen & steigeraanhangers) - €50,- per verzending naar België.

Wanneer je bestelling binnen ons magazijn klaar staat en voor verzending wordt aangemeld, dan ontvangt je van ons een verzendbevestiging email. Deze wordt de volgende werkdag bij je geleverd.

 

Track & trace code

Onze vervoerder voert de bestellingen s ‘avonds in waardoor u op de afleverdag 's ochtends een track and trace code ontvangt. Hierop kun je een tijdsbestek van 2 uur zien, waarin onze vervoerder langs komt met jouw bestelling. Meestal ontvang je een telefoontje een half uur voordat zij komen. Ben je op dit tijdstip niet beschikbaar, laat het ons dan even weten via 085 0656192. Eventueel kan de vervoerder met jouw instructies de bestelling ergens op locatie achterlaten. 

 

Heb je geen track and trace code ontvangen? 

Dat kan! Enkele bestellingen met o.a. steigeraanhangers kunnen wij ook met eigen vervoer komen leveren waardoor je geen track and trace ontvangt. Meestal geven we dit van te voren aan door je telefonisch hiervan op de hoogte te stellen. Ook hier bellen we een half uurtje van tevoren.

 

Ben je niet thuis op het moment van bezorging?

Ben je overdag niet thuis, dan kun je tijdens het bestelproces aangeven bij "opmerkingen" waar de vervoerder de bestelling kan achterlaten (bijvoorbeeld op de oprit, bij de buren of in een tuin of schuur). Daarin kun je ook een afwijkende afleverdag geven (een datum in de toekomst).  Ook dan ontvang je in de ochtend van de afleverdag een track and trace van onze vervoerder. 

 

Bereikbaar via: