Uw voordeel: -67,-
Euroscaffold
Vouwsteiger 6 m werkhoogte
1.425,-
1.358,- (ex. btw)
Euroscaffold
Vouwsteiger 90x190x5,8m werkhoogte
1.719,-
1.638,- (ex. btw)

Kamersteiger 6 meter kopen?

Binnen deze categorie vind je een ruim aanbod kamersteigers van 6 meter hoog. Met deze hoogte wordt de maximale werkhoogte bedoeld. Dit type is zeer geschikt voor zowel binnen- als buiten klussen. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van het plafond of stuc- en pleisterwerk. Dit maakt dat deze vouwsteigers ideaal zijn voor schilders en stukadoors. In de categorie kamersteiger 6 meter verkopen wij verschillende steigers van Altrex en Euroscaffold. Deze fabrikanten onderscheiden zich op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Je weet dan ook dat je een steiger van absolute A-kwaliteit in huis haalt!

Voordelen kamersteiger 6 meter hoog

Een kamersteiger, ook wel binnensteiger, vouwsteiger of huiskamer steiger genoemd, biedt unieke eigenschappen die het werk makkelijker maken. Met een kamersteiger van 6 meter hoog profiteer van je volgende voordelen:

  • Veilig werken op hoogte dankzij diverse aanwezige veiligheidsnormeringen;
  • Gemakkelijk verplaatsbaar door het lichtgewicht aluminium;
  • Zeer compact en ideaal voor gebruik in kleine ruimtes;
  • Makkelijk op te bergen en te vervoeren vanwege het compacte formaat;
  • Eenvoudige opbouw door 1-persoon.

Het verschil tussen een kamer- en rolsteiger

Het verschil tussen een kamer- en rolsteiger zit hem vooral in de eigenschappen en het gebruik van de steigers. De kamersteiger is perfect in elkaar te zetten en te gebruiken door 1 persoon, wordt voornamelijk binnen gebruikt, en heeft een maximale werkhoogte van 6 meter. Een rolsteiger moet door minimaal 2 personen worden opgebouwd, wordt vaak buiten gebruikt en heeft een maximale werkhoogte van 14,2 meter. Een ander verschil is dat de wielen van een rolsteiger spindels hebben en dus in hoogte verstelbaar zijn. Dit is bij een kamersteiger juist niet het geval. 

Veiligheid en normeringen 

De veiligheid van een steiger is verreweg het belangrijkste element. Daarom voldoen al onze kamersteigers aan de wettelijke norm EN 1004. Uiteraard is het naast deze normen ook zaak om zelf veilig te werken. Benieuwd naar de regels rondom het gebruik van ladders, steigers en trappen? Bekijk dan eens de wet- en regelgeving rondom werken op hoogte. 

Let op: wanneer je de kamersteiger voor professioneel gebruik inzet, is het vanuit de EN 1004 norm verplicht om gebruik te maken van kamersteiger stabilisatoren. Met onze Quickstab® voldoet de kamersteiger aan alle regels voor professioneel gebruik. 

Afmetingen vouwsteigers 6 meter

Een kamersteiger 6 meter hoog is de hoogste in zijn klasse. Deze steigers bieden een ruime platform lengte van 190 cm. De breedte staat vast op 75 cm. Toch liever een steiger met wat meer ruimte? Bekijk dan eens onze rolsteigers 6 meter hoog. 

Bepaal zelf de gewenste werkhoogte

Is een kamersteiger van 6 meter hoog wat te groot voor jouw klus? Zoek dan op hoogte of maak een keuze uit één van de volgende werkhoogtes:

45.000+ tevreden klanten gingen je voor

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van kamersteiger tot voorloopleuning; wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,4/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!