Euroscaffold
Kamersteiger Ready 90x190 3m
509,-
485,- (ex. btw)
Euroscaffold
Stukadoors steiger 190 x 340 met 3m werkhoogte
1.794,-
1.395,- (ex. btw)
Euroscaffold
Draagconsole set t.b.v. stukadoorswerkplatform
375,-
358,- (ex. btw)
Euroscaffold
Kamersteiger Ready 135x190 3m
607,-
579,- (ex. btw)
Euroscaffold
Kamersteiger ready 75x190 3m
341,-
325,- (ex. btw)

Kamersteiger stukadoor | Voor al het spuit- en stucwerk

In samenwerking met stukadoors hebben we het ideale werkplatform gecreëerd. Onze kamersteigers voor stukadoors zijn speciaal ontworpen om het werk eenvoudiger, efficiënter en veiliger te maken. Dit type steiger is dan ook voorzien van een extra groot werkoppervlak, verstelbare vloeren en lichtgewicht materialen. Daarnaast is de opbouw in een handomdraai gedaan en is het verrijden van de steiger erg eenvoudig. Dit maakt het de ideale kamersteiger voor stukadoors en schilders. 

De ideale steiger voor het stukadoren

Een stukadoors steiger is hét hulpmiddel voor iedere professional, en biedt de volgende voordelen:

 • Verstelbaar op diverse hoogtes (de maximale werkhoogte is 3 meter); 
 • Eenvoudig én veelal binnen enkele minuten opgebouwd;
 • Compact in de opslag vanwege de opvouwbare constructie;
 • Makkelijk uit te breiden met losse kamersteiger onderdelen;
 • Sterk en stabiel dankzij robuuste materialen.

Voor iedere klus de juiste maat steiger

Stukadoor steigers zijn verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen. Zo is de kamersteiger Ready zeer geschikt voor semi-professioneel gebruik. Binnen deze collectie is er de keuze uit 3 verschillende maten: 75x190cm, 90x190cm of 135x190cm. Op zoek naar een professionele stukadoors steiger? Maak dan een keuze uit de 190x340cm, 190x400cm of 190x455cm variant. De maximale werkhoogte van 3 meter geldt voor alle stukadoor kamersteigers. 

Veilige kamersteigers voor stukadoors 

Een kamersteiger, ook wel huiskamer- of binnensteiger genoemd, biedt veel voordelen maar moet bovenal veilig zijn. Zeker wanneer je de steiger als professional gebruikt. Onze stukadoor kamersteigers zijn dan ook voorzien van alle wettelijke veiligheidsnormen. Zo is een TÜV-certificaat standaard inbegrepen en voldoen de steigers ook aan deNEN-EN 1004 norm. Daarnaast zorgen de robuuste materialen voor een veilige steiger die staat als een huis! Benieuwd naar alle regels rondom het werken op hoogte? Bekijk dan eens de wet- en regelgeving

Met de voordelen van Euroscaffold

Onze stukadoor steigers zijn allen van het merk Euroscaffold. Dit gerenommeerde merk maakt enkel kwaliteitsproducten. Innovatie, veiligheid en duurzaamheid staan dan ook centraal in het ontwerp. De kamersteigers van Euroscaffold zijn hierdoor:

 • Gebruiksvriendelijk;
 • Robuust;
 • Duurzaam;                                        
 • Betaalbaar;
 • Kwalitatief.

Kwalitatief aluminium voor een lange levensduur

Onze kamersteigers zijn vervaardigd uit sterk aluminium. Aluminium is een licht metaal met een lage dichtheid, waardoor het lichter is dan de meeste andere metalen. Dit maakt de op- en afbouw van de steiger een koud kunstje. Maar dat is niet het enige voordeel, want aluminium is namelijk ook erg duurzaam en roestvrij. Als je de steiger netjes behandelt en goed opbergt na gebruik, kan deze wel een leven lang meegaan.

Maak het werk nog makkelijker 

Als professional wordt het werk vele malen makkelijker wanneer je over het juiste gereedschap en de juiste materialen beschikt. Veel stukadoors beschikken dan ook over een ladder en/of een trap. Deze hulpmiddelen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en zijn onmisbaar voor de professionele stukadoor. Op zoek naar een manier om alles efficiënt mee te nemen naar de klus? Overweeg dan eens de aanschaf van een steigeraanhanger. Dit voorkomt het kwijtraken van steigeronderdelen en zorgt voor meer ruimte in de auto of bedrijfsbus. 

Meer werkhoogte gewenst?

Onze kamersteigers voor stukadoors bieden een maximale werkhoogte tot 3 meter. Wil je toch meer werkhoogte creëren? Dan kan je optioneel een opzetstuk aanschaffen, waarmee je de werkhoogte tot wel 2 meter kan verhogen. Voor veel huizen en appartementen zal dit voldoende zijn, maar wanneer je een bedrijfshal wilt stucen zal je misschien nog meer werkhoogte wensen. In dat geval raden we een professionele rolsteiger of een hoogwerker aan. Beide zijn gemakkelijk verplaatsbaar en bieden je een ruime werkhoogte. In ons assortiment vind je een ruim aanbod rolsteigers tot een werkhoogte van 14 meter.

Ga voor uitstekende service, kies voor Steigerdeals!

De kwaliteit van onze producten in combinatie met de aangeboden service is een reden om bij Steigerdeals te kopen, maar dat is niet het enige: 

 • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd;
 • Grootste assortiment van Nederland met ruim 1700+ producten;
 • Binnen 100 dagen retourneren;
 • Meer dan 45.000+ tevreden klanten, klantbeoordeling 9.3/10;
 • Maximale ondersteuning bij vragen.

Vind je het lastig om de juiste steiger te kiezen? Twijfel dan niet en contact op met ons service team of via 085-0656192. Onze specialisten helpen je graag verder met deskundig advies!