Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je hebt 3 opties:

1. Je hebt als klant 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
2. Je hebt als klant na het beroep 14 dagen om de bestelling terug te sturen
3. Nadat je als klant je op het herroepingsrecht beroept heeft Steigerdeals 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de showroom of winkel zou doen.

 

Verzenden

Doe bij de retourzending altijd een kopie van de factuur en dit retourformulier en stuur het naar het adres dat wij bij je aangeven. We adviseren de artikelen goed te verpakken (bij voorkeur in de originele verpakking) en het verzendbewijs goed te bewaren. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen voor zoek geraakte pakketten zonder verzendbewijs. Enkel de kosten voor retour van je locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Mocht het pakket te groot zijn, neem dan contact met ons op om te zien wat de extra kosten zijn wanneer wij met eigen transport langs komen.

Als je artikelen beschadigd of kapot bij ons aankomen kunnen we je helaas het aankoop bedrag niet terugbetalen. We kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen met een ingevuld retourformulier en de kopie van de factuur.

 

Retour adres

Steigerdeals.nl (Steigerdeals BV)
Molenwerf 58
1911 DB Uitgeest