Euroscaffold
Korte stelpoot t.b.v. Trapgatsteiger
80,-
77,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trapgatsteiger opbouwframe 75-28-1
79,- (ex. btw)
Euroscaffold
Lange stelpoot t.b.v. Trapgatsteiger
87,-
83,- (ex. btw)
Euroscaffold
Doorloopframe 75 x 200 t.b.v. Trapgatsteiger
288,-
275,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trapgatsteiger 75 x 190
1.447,-
1.379,- (ex. btw)

Trapsteiger: De oplossing voor de hoge wanden in het trapgat!

Op zoek naar een veilige manier om het trapgat te schilderen en/of te renoveren? Dan is een steiger voor het trapgat daar het ideale hulpmiddel voor. Met onze Euroscaffold trapgatsteiger wordt iedere klus in het trappenhuis een fluitje van een cent! Dankzij de verstelbare telescopische poten staat deze steiger recht op ongelijke ondergrond. Hierdoor kom je overal gemakkelijk bij zonder in te leveren op veiligheid. Ontdek alle voordelen van dit type steiger!

Ervaar de voordelen

Onze Euroscaffold trapsteiger biedt talloze voordelen, waaronder de volgende: 

  • Geschikt om met 2 personen tegelijk op te werken;
  • Maximale belasting van 200 kg;
  • Gemakkelijk naar boven en beneden dankzij het ingebouwde luik;
  • Lichtgewicht behuizing dus makkelijk verplaatsbaar.

Afmetingen 

Onze trapsteiger is 75 cm breed en 190 cm lang. Deze maat biedt een ruim werkplatform waardoor je veel bewegingsruimte hebt. Daarnaast biedt het voldoende plek om met 2 personen tegelijk op te werken. De buisdikte van 50 mm en wanddikte van 2,2 mm zorgen ervoor dat deze steiger uiterst stevig en robuust is. Hierdoor kan de steiger een maximale belasting van maar liefst 200 kg dragen. 

Opbouw van de trapsteiger

Een groot voordeel van de Euroscaffold trap steiger is dat deze gemakkelijk door één persoon op te bouwen is. Dankzij de verstelbare telescopische poten staat deze steiger recht op ongelijke ondergrond. Ook zorgt het gebruik van hoogwaardig aluminium voor een lichte op- en afbouw. 


Wij adviseren je om voor het gebruik de handleiding te raadplegen. Dit zorgt voor een efficiënte maar vooral veilige op- en afbouw. De handleiding lees je hier.

Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan

Al onze steigers zijn TÜV-gecertificeerd en ze voldoen aan de nodige veiligheidsnormen, zoals de NEN 2484  en de EN 131 (Steigerklasse III). Hierdoor ben je verzekerd van de kwaliteit en veiligheid van de materialen en daarnaast ontvang je ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie.

Benieuwd naar de wettelijke regels die gelden wanneer je op hoogte werkt? Bekijk dan eens artikel 3.16 en artikel 7.23 van het Arboportaal.

Losse trapgatsteiger onderdelen nodig?

Gaat er na de termijn voor fabrieksgarantie toch nog iets kapot of raak je een onderdeel kwijt? Geen probleem. Bij Steigerdeals verkopen we naast gehele steigers ook verschillende losse onderdelen voor een trapsteiger. Zo is het gewenste onderdeel weer snel in huis!

Ruim 45.000+ tevreden klanten gingen je voor!

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Van trapsteiger tot kantplank; wij hebben het! Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,3/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!