Alumexx kamersteiger kopen? A-kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Alumexx kamersteigers, ook wel vouwsteigers genoemd, zijn één van de beste steigers op de markt. Alumexx maakt al ruim 20 jaar lang absolute A-kwaliteit steigers. Hierbij ligt de focus op veiligheid en duurzaamheid. Veiligheid voor de gebruikers en de omgeving. Duurzaamheid vanwege het gebruik van geselecteerde grondstoffen die eenvoudig en vriendelijk te recyclen zijn. Vanwege de focus op veiligheid zijn de kamersteigers van Alumexx ook erg stevig. Dit geeft een goed gevoel wanneer je op hoogte werkt. Kortom: ben je op zoek naar een kleine steiger die veiligheid biedt, een stevige constructie heeft en ook nog eens duurzaam geproduceerd is? Ga dan voor een Alumexx kamersteiger!

Ontdek de voordelen van Alumexx vouwsteigers

Een vouwsteiger van Alumexx is niet voor niets een begrip in de markt. Gebruikers ervaren veel voordelen, waaronder de volgende:

  • Veilig in gebruik;
  • Makkelijk op- en afbouwen;
  • Optioneel uit te breiden;
  • Ideaal voor semi-professioneel gebruik.

Upgrade voor zakelijk gebruik

De Alumexx kamer steigers zijn uiterst geschikt voor semi-professioneel gebruik. Desalniettemin is ook professioneel gebruik een mogelijkheid. Wel is hiervoor een upgrade van de steiger nodig aangezien deze als standaard versie zonder de benodigde EN1004-normen komt. De Alumexx kamersteiger voor professioneel gebruik upgraden? Dit doe je gemakkelijk door 4 kleine kamersteiger stabilisatoren en één horizontaalschoor toe te voegen. Met deze upgrade voldoet de kamersteiger aan alle normen en mag deze ook zakelijk (professioneel) worden gebruikt. 

Ruim aanbod losse steigeronderdelen

Niets is zo frustrerend als een steiger waarvan geen losse onderdelen te verkrijgen zijn. Als er dan een onderdeel kwijt raakt of beschadigd is, is het moeilijk aan nieuwe onderdelen te komen. Bij de aankoop van een Alumexx kamer steiger hoef je hier gelukkig niet bang voor te zijn. Wij verkopen namelijk een groot assortiment losse steiger onderdelen van Alumexx. De zoektocht naar losse steiger onderdelen wordt hiermee een stuk gemakkelijker!

Op zoek naar nog meer producten van Alumexx?

Naast kamersteigers vind je in ons assortiment ook Alumexx rolsteigers. Rolsteigers zijn ideaal voor de wat grotere klussen op hoogte en professioneel gebruik. Je hebt hierbij een ruime keuze uit de verschillende maatvoeringen en opties. Wat in ieder geval vaststaat is de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Alumexx mag verwachten!

Alumexx koop je bij Steigerdeals!

Wij kunnen geen betere combinatie bedenken: De kwaliteit van Alumexx in combinatie met de service van Steigerdeals. Ook hierom bestel je bij Steigerdeals:

  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd;
  • Grootste assortiment van Nederland met ruim 1700+ producten;
  • Binnen 100 dagen retourneren;
  • Meer dan 45.000+ tevreden klanten, klantbeoordeling 9.4/10;
  • Maximale ondersteuning bij vragen.