Euroscaffold
Trappentoren 135 x 250 x 4,2m werkhoogte
2.613,-
2.489,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trappentoren 135 x 250 x 8,2m werkhoogte
5.935,-
5.653,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trappentoren 135 x 250 x 10,2m werkhoogte
7.485,-
7.129,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trappentoren 135 x 250 x 12,2m werkhoogte
9.068,-
8.637,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trappentoren 135 x 250 x 14,2m werkhoogte
10.572,-
10.069,- (ex. btw)

Trappentoren kopen? Professionele aluminium rolsteiger!

Werken was nog nooit zo gemakkelijk en veilig! Onze trappentorens zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit type rolsteiger is zeer geschikt voor professioneel gebruik en is gemakkelijk te beklimmen. Allen komen ze uit de fabriek van Euroscaffold, een gerenommeerd steigerbouwer die inzet op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Van een A-kwaliteit trappentoren ben je dan ook verzekerd!

Het gemak van een trappentoren steiger

Een trappentoren steiger is voor iedere professional een ware uitkomst. Degene die er al mee werken ervaren de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk uitbreidbaar;
  • Maximaal bereik;
  • Stevige en stabiele constructie;
  • Eenvoudig te beklimmen;

Het bepalen van de juiste werkhoogte

Het belangrijkste bij het uitzoeken van een trappentoren, is het bepalen van de benodigde werkhoogte. Dit is de hoogte die je bereikt wanneer je op het platform staat. De maximale werkhoogte van een trappentoren wordt als volgt berekent: 

| Platformhoogte + 2,0 meter = werkhoogte.

De platformhoogte is de maximale hoogte waarop het platform bevestigd is. Tel hier 2 meter bij op (lichaam + uitgestrekte armen) en je hebt de maximale werkhoogte. Aan de hand van de werkhoogte kan je op zoek naar een geschikte trappentoren. 

Meer informatie over werk- en platformhoogte? Bekijk dan onze blog

Maak een keuze uit één van de afmetingen

Als je weet welke werkhoogte je nodig hebt voor de klus, kun je gericht zoeken naar een trappentoren die daaraan voldoet. 

Maak een keuze uit onderstaande afmetingen: 

Blijk je in de toekomst meer werkhoogte nodig te hebben? Dan bestel je gemakkelijk en snel losse onderdelen voor de trappentoren

Veilig is de basis

De veiligheid van onze steigers is verreweg het belangrijkste element. Daarom zijn al onze trappentorens TÜV-gecertificeerd en voldoen zij ook aan de NEN 2482 en EN 131 norm (Steigerklasse III). Uiteraard is het naast deze normen ook zaak om zelf veilig te werken. Benieuwd naar de regels rondom het gebruik van ladders, steigers en trappen? Bekijk dan eens de wet- en regelgeving rondom werken op hoogte. 

De opbouw van een trappentoren

Het lijkt misschien veel werk en lastig, maar dat valt gelukkig mee. Een trappentoren steiger is zelfs zeer gemakkelijk en snel op- en af te bouwen. Hierdoor bespaar jij tijd en moeite. Heb je toch wat hulp nodig bij het opbouwen van deze rolsteigers? Raadpleeg dan onderstaande handleiding.

| Euroscaffold Handleiding Trappentoren

Profiteer van supersnelle levering!

Shoppen bij Steigerdeals brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst heb je keuze uit het grootste assortiment van Nederland. Daarnaast profiteer je van super snelle levering, want voor 14:00 besteld, is de volgende werkdag gratis bezorgd. Met ruim 45.000+ tevreden klanten en een klantbeoordeling van 9,4/10 weet je dat het goed zit. 

Vragen over een product? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar!