Panthera
Panthera rolsteiger 75x185x4,2m werkhoogte
982,-
856,- (ex. btw)
Panthera
Panthera rolsteiger 75x245x4,2m werkhoogte
1.046,-
911,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 190 x 4,2m werkhoogte
1.023,-
970,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 250 x 4,2m werkhoogte
1.080,-
1.024,- (ex. btw)
Alumexx
Rolsteiger Alumexx Basic 75 x 190 x 6.20m werkhoogte
1.179,-
1.062,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 305 x 4,2m werkhoogte
1.499,-
1.070,- (ex. btw)
Euroscaffold
Basis rolsteiger 75 x 190 x 5,2m werkhoogte
1.195,-
1.134,- (ex. btw)

Bij ons vindt u voordelige basis rolsteigers van 75 cm vanaf slechts €579,-. Een basis rolsteiger van 75 cm is zowel gemakkelijk af te bouwen, als af te bouwen. U kunt dit al binnen 5 minuten doen. Deze basis rolsteiger wordt vaak gebruikt door semi-professionals en particulieren gebruikers. Dit is omdat het een eenvoudig op te bouwen rolsteiger is, toch zeer geschikt om professionele klussen mee te doen.

 

Euroscaffold Basis Rolsteiger 75 cm voor de semi-professioneel

Bij ons kunt u snel en gemakkelijk een basis rolsteiger 75cm aanschaffen. Dit is voor zowel zakelijk, als particulier gebruik. Dit is namelijk een rolsteiger die gemakkelijk op te bouwen is en ook makkelijk af te bouwen is. Dit kan beide binnen 5 minuten al. Daarnaast is het een rolsteiger die gebruik maakt van minder materialen waardoor we deze zeer voordelig kunnen aanbieden, zonder dat het afdoet aan de kwaliteit of gebruikersgemak. Bel als u deskundig advies wilt over uw aankopen van een basis rolsteiger. Bij steigerdeals.nl bent u zeker van:

  • Voordelige tarieven.
  • Gratis verzending in Nederland en België.
  • Groot aanbod steigers, rolsteigers en kamersteigers.
  • TÜV gecertificeerd producten

 

Rolsteiger opbouwen? Dat kan binnen vijf minuten met deze steiger!

Zoals al eerder benoemd is zijn deze basis rolsteigers 75 cm makkelijk op te bouwen en af te breken. Het neemt slechts 5 minuten in beslag. Bij het aanschaffen van deze rolsteiger zul je van ons een handleiding krijgen om deze rolsteiger op een veilige wijze op te bouwen.

Deze rolsteigerserie geeft een aangepaste opbouw van onderdelen waardoor wij deze zeer voordelig kunnen aanbieden, zonder concessies te doen aan stabiliteit, veiligheid en normeringen. Echt een steiger voor semi-professionele en particuliere klusser. Ook is de rolsteiger eenvoudig te vervoeren, handig voor als je een klusje ergens op locatie hebt. Deze basis rolsteiger 75 cm heeft een aantal voordelen:

  • Binnen 5 minuten opbouwen, afbreken en verplaatsen
  • Gemaakt voor particulieren, toch geschikt voor de semi-professional.
  • Veilig en TÜV gecertificeerd.
  • Voordelige tarieven, deze basis rolsteiger zul je nergens goedkoper vinden.
  • Voor 15:00 uur besteld = morgen gratis geleverd op locatie.

 

Grootste aanbod steigers

Naast rolsteigers hebben wij ook kamersteigers, vouwsteigers, steigermateriaal, steigeraanhangers, Ladders en Trappen. Deze zijn allemaal beschikbaar in verschillende soorten maten en breedte. Wij verzenden al onze steigers op locatie in heel Nederland en België. Als u vragen heeft kunt u deze via de mail stellen, maar u kan uiteraard ook altijd bellen. Onze experts staan u graag te woord. 

Goed om te weten: Gaat u de steiger vaak verplaatsen en een klus uitvoeren op locatie? Kijk dan ook eens naar steigermaterialen en onze steigeraanhangers.