Aanhangwagen / Bakwagen GT 750
1.325,-
1.099,- (ex. btw)
Anssems aanhanger + rolsteiger 135x250x6,2m werkhoogte
3.448,-
2.963,- (ex. btw)

Anssems: Kwaliteit en professionaliteit sinds 1977

Ben je op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve steigeraanhanger voor jouw zakelijke behoeften? Anssems, met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1977, staat synoniem voor hoge kwaliteit en professioneel ontworpen aanhangers. Deze steigeraanhangers zorgen voor een verhoogde efficiëntie voor, tijdens en na de klus. Dit geeft jou de flexibiliteit die je wenst. 

De voordelen van Anssems aanhangers

Anssems aanhangers zijn niet zomaar een transportoplossing; ze zijn een belichaming van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Anssems een assortiment aan steigeraanhangers die speciaal zijn ontworpen om aan de hoge eisen van de zakelijke markt te voldoen. Hier zijn enkele kenmerken die Anssems uniek maken:

  • Duurzaamheid: Elk product is gebouwd met de beste materialen en ontworpen om lang mee te gaan.
  • Gebruikscomfort: Anssems begrijpt het belang van gebruiksgemak en heeft aanhangers ontworpen die eenvoudig te laden, lossen en te manoeuvreren zijn.
  • Vakkundigheid: Met jarenlange ervaring in de branche staat Anssems garant voor deskundigheid in elk aspect van hun producten.

Waarom kiezen voor Anssems?

Kiezen voor Anssems betekent kiezen voor een partner die toegewijd is aan kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele redenen waarom Anssems de voorkeurskeuze is voor vele professionals:

  • Betrouwbaarheid: Anssems bakwagens staan bekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid, essentieel voor dagelijks gebruik.
  • Klantgericht ontwerp: Elk product is met de eindgebruiker in gedachten ontworpen, wat resulteert in gebruiksvriendelijke en efficiënte aanhangers.

Jouw professionele keuze in aanhangers

Anssems is niet zomaar een merk; het is een belofte van kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1977, heeft Anssems zich bewezen als een betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Kies voor Anssems aanhangwagens en ervaar zelf de voordelen van een product dat met zorg en expertise is vervaardigd.