Waar gebruik je een bordestrap voor?

door Steigerdeals
10 December 2021

De bordestrap is een zeer bruikbare trap voor de persoon die deze voor professionele werkzaamheden nodig heeft of rondom het huis. De trappen zijn inzetbaar op meerdere plekken rondom het huis, hierdoor is de bordestrap de bekendste soort onder de trappen. De trappen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium op deze manier kan de trap gemakkelijk verplaatst worden tijdens het gebruik.  

Wat is de bordestrap

De bordestrap is te herkennen aan het bordesplatform boven de hoogste trede. Deze hebben in de meeste gevallen nog een bepaalde herkenbaarheid van het merk zelf. De bordestrap houdt dus een trap in met een bepaalde oppervlakte waar op gewerkt/gestaan kan worden. Onder deze naam bestaan er meerdere soorten benamingen die ook gebruik maken van het platform boven de hoogst trede.

Huishoudtrappen

Dit is onder de particulier de meest gebruikte bordestrap voor de gekozen klusjes. Deze zijn wederom te herkennen aan een eventueel gekleurd bordes. De huishoudtrap is de voordeligste trap die te verkrijgen is op de markt. Het materiaal is namelijk lichter dan een reguliere bordestrap voor professionele werkzaamheden. De trap is hierdoor lichter en is niet bestemd voor intensief gebruik. Zo kan deze trap eventueel wel gebruikt worden voor een snel klusje rondom het huis zoals even de ramen lappen.

Magazijntrappen

De magazijntrappen zijn relatief nieuw in de wereld van de klimmaterialen. Zoals de naam als verklapt zijn deze trappen vooral te vinden in de magazijnen op de werkplaats. Bij het kopen van een magazijntrap heb je geen extra materialen nodig bij het opbouwen. Deze trap staat namelijk als een vaste constructie op zichzelf. Deze constructie is wel simpel te verplaatsen door werkplaats vanwege de wielen. Dit scheelt veel sjouwwerk voor de werknemers bij het gebruiken van de magazijntrap. Deze trap is van meerwaarde als er op een consistente basis gewerkt moet worden op hoogte met beide handen vrij.

Waar gebruik je de bordestrap?

Het gebruiken van een bordestrap is niet zo ingewikkeld als bijvoorbeeld het in elkaar zetten en gebruik van een complete rolsteiger. De bordestrap staat bekend om het bordes boven op de trap waar op gestaan kan worden. Voorderest zitten er geen addertjes onder het gras bij het gebruiken van de bordestrap. Zorg ervoor dat de bordestrap zich altijd op een stabiele ondergrond bevindt.

Een bordestrap kopen?

Ben je ervan overtuigd dat de bordestrap essentieel is bij de gekozen werkzaamheden. Zie dan het complete assortiment van Steigerdeals om de juiste bordestrap uit te kiezen. Bij Steigerdeals kan je dit verwachten bij het bestelproces:

  • Gratis verzending binnen Nederland en België
  • Handige instructievideo’s en bijkomende handleidingen
  • Alle ladders op voorraad
  • Binnen 1 werkdag verzonden
  • Al onze producten zijn TÜV gecertificeerd
  • Klantenbeoordeling van 9,5

Toch extra hulp nodig bij het bestellen? Neem dan direct contact op met ons service team of via 085-0656192. Wij staan altijd gelijk klaar om te helpen.

 

Bordestrappen op een rijtje

 

Het veilig gebruiken van een telescoopladder
door Steigerdeals
19 Januari 2023
Lees meer
Uit welke onderdelen bestaat een rolsteiger?
door Steigerdeals
11 Januari 2023
Lees meer
Vergeet je steiger niet te keuren!
door Steigerdeals
3 Juni 2022
Lees meer