Steigermateriaal kopen: waar moet ik op letten?

door Steigerdeals
9 Juli 2020

Steigermateriaal kopen: waar moet ik op letten?

Of je nu al een steiger in je bezit hebt of een nieuwe steiger wilt gaan kopen, steigeronderdelen zijn vaak een belangrijke toevoeging voor het gebruiken van een steiger. Steigermateriaal kopen kan voor veel verschillende soorten klussen erg belangrijk zijn. Een steiger opbouwen of uitbouwen kun je zo makkelijk mogelijk maken als jezelf wilt.

Er zijn veel verschillende keuzes in de extra mogelijkheden voor je steiger. Wij leggen je uit welke uitbreidingsmogelijkheden voor welke klus belangrijk zijn, maar ook hoe je jouw steiger kunt uitbreiden zodat je de perfecte steiger heeft voor je klus.

 

Mogelijkheden om extra steigermateriaal te kopen

Ga je buitenshuis aan de slag en is er kans op slecht weer? Zorg dan dat je naast je steiger ook een doorwerktent aanschaft. Niet alleen heb je geen last van de regen op de steiger, maar deze tent zorgt er ook voor dat je minder last heeft van de wind. Moet je op het dak aan de slag? Zorg er dan voor dat je ook de toevoeging voor een daksteiger of schoorsteensteiger in je bezit heeft. Op deze manier kun je veilig aan de slag op het dak en weet je zeker dat alles op de juiste manier bevestigd is.

Ga je aan de slag op een locatie waar de ondergrond niet al te stabiel is? Extra steigermateriaal kopen is dan geen overbodige luxe. Voor deze ondergronden kun je namelijk stabilisatoren onderdelen kopen. Zo sta je ondanks de onstabiele ondergrond toch veilig op de steiger. Ook voor het simpelweg uitbreiden van je steiger zijn er voldoende steigeronderdelen te vinden. Zo kun je extra platformen, maar ook extra steigerframes aanschaffen. Je leest het al, er zijn ontelbare manieren om steigermateriaal te kopen.

 

Direct aan de slag? Steigerdeals.nl helpt

Zie je tussen alle steigeronderdelen de steiger niet meer? Wees niet bang, onze specialisten helpen je graag verder met het uitkiezen van het juiste steigermateriaal voor jouw klus. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Hoe en vanaf welke hoogte moet ik een steiger verankeren?
door Steigerdeals
28 November 2023
Lees meer
Hoe monteer je zelf een vlizotrap?
door Steigerdeals
8 November 2023
Lees meer
Hoe bouw je een steiger op?
door Steigerdeals
31 Oktober 2023
Lees meer