Makkelijk op het dak werken dankzij de schoorsteen steiger

door Steigerdeals
9 Juli 2020

Makkelijk op het dak werken dankzij de schoorsteen steiger

Een schoorsteen steiger wordt ook wel een daksteiger genoemd. Deze steiger is ontzettend belangrijk wanneer u werkzaamheden op het dak moet uitvoeren. Klussen op het dak zijn natuurlijk al een stuk gevaarlijker vanwege de grote hoogtes die worden bereikt, maar ook omdat daken vaak schuin zijn en daardoor niet makkelijk te betreden zijn. Het is daarom van groot belang dat u deze klussen veilig en snel kunt uitvoeren.

 

Ultiem werkcomfort dankzij de schoorsteen steiger

Door middel van schuin bevestigde steunpilaren kan een schoorsteen steiger zeer eenvoudig op het dak worden bevestigd. Deze constructie zorgt ervoor dat u al uw klussen op het dak kunt uitvoeren alsof u tegen een rechte muur aan het werken bent. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een groter werkcomfort en meer veiligheid tijdens het werken. Een win-winsituatie!

Voor sommige mensen kan werken op grote hoogtes een akelig gevoel geven. Daksteigers kunnen zorgen voor een veilig gevoel op grote hoogte. De steunpilaren zorgen ervoor dat het lijkt alsof u tegen een rechte muur werkt. Er zijn verschillende soorten schoorsteen steigers te vinden. Let hierbij vooral op de maten van uw dak en de eventuele schoorsteen. Zorg er ook voor dat de steiger op de grond de juiste afmetingen heeft, zodat u gemakkelijk vanaf de grond naar de steiger kunt overstappen op een daksteiger.

 

Assortiment daksteiger

Dak- schoorsteensteiger compleet 190 cm

Dak- schoorsteensteiger compleet 250 cm

Dak- schoorsteensteiger compleet 305 cm

Nokhaak voor dak- / schoorsteensteiger

Ladder Nokhaak / Ladderhaak / Dakhaak ladder

 

Snel en veilig het dak op

Wilt u graag advies van onze specialisten, zodat u zeker weet dat u de juiste schoorsteen steiger aanschaft in combinatie met de juiste onderdelen en steiger op de grond? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat u zonder angst en met een veilig gevoel al uw klussen op het dak kunt uitvoeren.

Je trapgat goed en veilig schilderen met ladder
door Steigerdeals
30 Januari 2024
Lees meer
Dakkapel schilderen? Hou hier rekening mee
door Steigerdeals
23 Januari 2024
Lees meer
Wat is het verschil tussen een ladder en trap ?
door Steigerdeals
15 Januari 2024
Lees meer