Altrex
Lima huishoudtrap 4-treeds
83,- (ex. btw)
Altrex
Cromato huishoudtrap 2-treeds Silver
85,- (ex. btw)
Altrex
Giant huishoudtrap 2-treeds Black
87,- (ex. btw)
Altrex
Lima huishoudtrap 5-treeds
102,- (ex. btw)
Altrex
Lima huishoudtrap 6-treeds
126,- (ex. btw)
Altrex
Falco dubbel oploopbare trap 2 x 2
149,-
137,- (ex. btw)
Altrex
Taurus dubbel oploopbare trap 2 x 2
171,-
151,- (ex. btw)
Altrex
Sierra enkel oploopbare trap 3 treden
172,-
154,- (ex. btw)
Altrex
Altrex Double Decker Huishoudtrap 6-treeds
166,-
159,- (ex. btw)
Altrex
Altrex Sierra enkel oploopbare trap 4 treden
187,-
165,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 3 treden
193,-
172,- (ex. btw)
Altrex
Sierra dubbel oploopbare trap 2 x 3
206,-
179,- (ex. btw)
Altrex
Sierra enkel oploopbare trap 5 treden
208,-
181,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 4 treden
212,-
187,- (ex. btw)
Altrex
Sierra dubbel oploopbare trap 2 x 4
227,-
194,- (ex. btw)
Altrex
Falco dubbel oploopbare trap  2 x 3
231,-
202,- (ex. btw)
Altrex
Falco enkel oploopbare trap 5 treden
233,-
203,- (ex. btw)
Altrex
Sierra enkel oploopbare trap 6 treden
239,-
204,- (ex. btw)
Altrex
Falco dubbel oploopbare trap 2 x 4
255,-
220,- (ex. btw)
Altrex
Sierra dubbel oploopbare trap 2 x 5
268,-
227,- (ex. btw)
Altrex
Taurus enkel oploopbare trap 3-treeds
270,-
227,- (ex. btw)
Altrex
Trap X-Pro®
229,- (ex. btw)

Altrex trap kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe trap? Dan slaag je gegarandeerd met een trap van het gerenommeerde merk Altrex. Altrex biedt particulieren, hobbymatige klussers en echte professionals een breed assortiment aan trappen in verschillende soorten en maten. Zo heb je de keuze uit Altrex trappen met 2, 3, 4, 5 of zelfs 6 treden. Hierbij heb je o.a. de keuze uit huishoudtrappen, magazijntrappen en meer.

Ontdek alle productseries

Ga je voor een trap van Altrex, dan heb je de keuze uit verschillende productseries. Hieronder bespreken we de meest populaire keuzes.

Altrex Taurus

De Taurus trap biedt een combinatie van gebruiksgemak en stevigheid die aansluit op de behoeften van professionele gebruikers. Ontworpen voor duurzaamheid en frequent gebruik, wordt deze trap gekenmerkt door een handig zelfontgrendelend scharniersysteem dat het gebruik vereenvoudigt. Snel te pakken en net zo snel weer op te bergen, biedt deze trap praktisch gemak. Met een zwarte coating die vuil afstoot, is deze trap een betrouwbare keuze voor diverse professionele taken.

Altrex Falco

De Altrex Falco is een trap die je voor zware klussen kunt gebruiken. De trap heeft een stevig ontwerp en is geschikt voor elke professionele klus. De trap heeft een handig scharniersysteem op het bordes, dat zichzelf ontgrendelt als je de trap opent of sluit. Je kunt de trap snel pakken en weer opruimen. De Falcoserie omvat meer dan 10 verschillende producten.

Altrex Eifel

De Eifel platformtrap is perfect voor professionals die op hoogte werken. Het heeft een ruim platform voor comfort, vooral handig bij langdurig werk. De stevige leuningen zorgen voor extra veiligheid bij het opstappen. Het gereedschapsbakje is een handig hulpmiddel, waardoor je je gereedschap altijd bij de hand hebt als je het nodig hebt. Beschikbaar met:

Altrex Double Decker

De Altrex Double Decker huishoudtrap is een betrouwbare en handige trap voor al je klussen in en rond het huis. Deze trap is licht van gewicht en gemaakt van aluminium. De trap heeft een slim ontwerp met dubbele treden en een platform met antislip coating. Zo kun je comfortabel en veilig werken op hoogte. De trap heeft ook een opbergvak en een emmerhaak om je spullen op te bergen of op te hangen. De Double Decker is een complete huishoudtrap die je helpt bij elke klus.

Altrex Lima

De Altrex Lima huishoudtrap is een praktische en lichte trap die je kunt gebruiken voor allerlei klussen in en om het huis. Deze trap heeft een eigentijds design en is makkelijk te hanteren. De trap geeft je maximale zekerheid. De treden zijn afgerond en de beugel is hoog, zodat je comfortabel en veilig staat. Ook heeft de trap een handig bakje om je gereedschap of spullen op te leggen. De Lima is een ideale huishoudtrap voor elke situatie. Verkrijgbaar in diverse varianten: