Wat is het verschil in steiger series?

Al onze rolsteigers zijn van het merk Euroscaffold en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dat voorop gesteld, hebben we de verschillende steigers een naam gegeven. Hieronder een korte uitleg zodat jij goed de verschillen weet:

 

  • Basis serie of basic-line: Deze steigers zijn onze basis steigers. We zijn er trots op want ze zijn van goede kwaliteit, bieden professionele stabiliteit en bevatten alle basis benodigdheden voor een goede steiger. Deze steigers hebben een buisdikte van 5 cm en een wanddikte van 2 mm. De frames worden gemakkelijk aan elkaar verbonden door rechte verbindingspen en borgclips. Ze zijn uit te breiden met steigermateriaal en hebben ook een basis prijs. Geen gekkigheid gewoon een goede steiger voor een scherpe prijs.

 

  • Standaard serie: Deze steigers zitten tussen de doe-het-zelf of semi-professioneel gebruik in maar hebben een professionele uitstraling en afwerking. Ze zijn het zelfde als onze basis serie alleen heeft deze serie vaak een extra platform of schoren. Net even wat uitgebreider dus handiger voor intensiever gebruik.

 

  • Euro serie: Deze steigers hebben vaak even meer. Meer steigermateriaal (denk aan bijvoorbeeld platformen, stabilisatoren etc) of wielen die meer gewicht aan kunnen. Het voordeel van deze lijn is dat door een unieke zelfborg verbindingspen de steiger maar op één manier kan worden opgebouwd. Hierdoor zijn de Euro steigers extra makkelijk en snel af te bouwen en is er optimale veiligheid.

 

(!) Let altijd bij het uitkiezen van een steiger op of deze gecertificeerd is en aan alle normen voldoen. Bij Steigerdeals hoef je je daar niet druk om te maken, al onze producten voldoen aan EN1004 norm en zijn TÜV gecertificeerd. Ook worden de steigers in onze fabriek gebouwd, gewoon hier in Nederland.  Dus je ontvangt geen buitenlandse import maar kwaliteit uit eigen land.

 

Eenvoudig bestellen of extra advies?

Heb je je antwoorden op een rij? Begin dan op onze homepage en selecteer in de filter je voorkeur. Binnen 4 stappen kom je op de steigerpagina waarop wij de beste steigers hebben geselecteerd, die bij jouw klus past!

Mocht je meer advies willen krijgen op maat? Neem dan telefonisch contact op via 085 0656192 of stuur een email naar [email protected]. We helpen je graag bij het vinden van de juiste steiger!