Euroscaffold
Korte stelpoot t.b.v. Trapgatsteiger
80,-
77,- (ex. btw)
Euroscaffold
Lange stelpoot t.b.v. Trapgatsteiger
87,-
83,- (ex. btw)
Euroscaffold
Doorloopframe 75 x 200 t.b.v. Trapgatsteiger
288,-
275,- (ex. btw)
Euroscaffold
Trapgatsteiger 75 x 190
1.447,-
1.379,- (ex. btw)
6 resultaten

Trapsteiger: De oplossing voor de hoge wanden in het trapgat!

Op zoek naar een veilige manier om het trapgat te schilderen en/of te renoveren?  Dan is een trapsteiger voor het trapgat daar het ideale hulpmiddel voor. Met onze Euroscaffold trapgatsteiger wordt iedere klus in het trapgat een fluitje van een cent! Daarnaast voorkomt deze steiger nare ongelukken en zorgt het voor een verhoogde efficiëntie. 

Voordelen van een trapsteiger

Onze Euroscaffold trapsteiger biedt talloze voordelen, waaronder de volgende: 

  • Maximale bewegingsruimte;
  • Werken op een vlakke ondergrond dankzij telescopische stelpoten;
  • Gemakkelijk naar boven en beneden dankzij het ingebouwde luik;
  • Lichtgewicht behuizing dus makkelijk verplaatsbaar;

Opbouw van de trapsteiger

Ander voordeel van deze trapsteiger is dat deze gemakkelijk door één persoon op te bouwen is. De verstelbare telescopische stelpoten zorgen voor een optimale afstelling in het trapgat. Daarnaast is de Euroscaffold trapsteiger gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium. Dit maakt de op- en afbouw van de steiger een licht klusje.

Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan

De Euroscaffold trapgatsteiger is TÜV gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidsnormen zoals de NEN 2484 / EN 131 norm (Steigerklasse III). Hierdoor bent u verzekerd van de kwaliteit en veiligheid van de materialen en daarnaast ontvangt u ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie.

Losse trapsteiger onderdelen nodig?

Gaat er na de termijn voor fabrieksgarantie toch nog iets kapot of raakt u een onderdeel kwijt? Geen punt. Bij Steigerdeals verkopen we naast gehele steigers ook verschillende losse onderdelen voor een trapsteiger. Zo is het gewenste onderdeel weer snel in huis!