Altrex
RS TOWER 42 4.2m Hout 135x185
2.261,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 4.2m Hout 135x245
2.400,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 5.2m Hout 135x185
2.455,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 5.2m Hout 135x245
2.516,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 6.2m Hout 135x185
3.022,- (ex. btw)
Altrex
RS TOWER 42 7.2m Hout 135x185
3.085,- (ex. btw)

De meest veilige opbouw voor uw rolsteiger dubbele voorloopleuning van 75 cm breed

De nieuwe veiligheidsnormen zijn er niets voor niets. Ze zijn er voor uw eigen veiligheid. De nadruk wordt vooral gelegd op hoe de rolsteiger wordt opgebouwd. Dit moet namelijk op een zo veilig mogelijke manier worden gedaan. Volgens de nieuwe regeling mag je rolsteigers pas betreden nadat u het voorziet van een voorloopleuning. Dit is een extra beveiliging zodat u niet van het platform af kan vallen. Deze regels zijn verplicht voor (professionals) onder andere schilders, (elektriciteit) installateurs en gevelwerkers. Er zal hier dan ook periodiek op geïnspecteerd worden. Deze regels niet verplicht voor particulieren. Echter, bevelen wij dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid. Onze steigers voldoen aan alle regels en eisen voor een veilig en stabiele rolsteiger. Daarnaast zijn ze TÜV-gecertificeerd! 

 

Voorloopleuning is er voor uw eigen veiligheid

De voorloopleuning is er dus voor uw veiligheid. Ongeacht of u particulier of een zakelijke klant bent is het aanbevolen dit te plaatsten. Daarnaast voldoen deze rolsteigers met voorloopleuning aan de nieuwe eisen die gesteld worden. De rugleuning is heel makkelijk te plaatsen en kan op elke sport naar uw wens geplaatst worden. Deze 75cm rolsteiger zijn voorzien van een dubbele voorloopleuning. Dit betekent dat er aan twee zijdes een rugleuning is. U bent op deze manier beschermd aan twee verschillende kanten. Wilt u een rolsteiger van 75 cm of 135 cm met een voorloopleuning aan twee kanten of alleen één kant, dan kunt u deze ook op onze website vinden. 

Ideale rolsteiger voor smalle gangen en straatjes

Deze rolsteiger heeft een platform breedte van 75 cm. Dit maakt het de ideale rolsteiger voor uw werkzaamheden in nauwe gangen en straatjes. Wilt u toch een grotere platform? Dat hebben wij ook! Wij hebben zowel rolsteiger 75cm met dubbele voorloopleuning en 135 cm rolsteiger met dubbele voorloopleuning van de enkele en dubbele voorloopleuning. Bekijk ze nu op onze website.

Contact

Bent u geïnteresseerd of heeft een een vraag over het aanschaffen van een steiger? Twijfel dan geen minuut langer en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!