Welke kamersteiger moet ik kopen?

door Steigerdeals.nl
27 Juni 2019

De verschillende inzetbaarheden van een kamersteiger

Bent u benieuwd wat alle mogelijkheden zijn van een kamersteiger? Dan bent u hier op de juiste plek. In deze blog vertellen wij u namelijk meer over deze compacte steiger. De kamersteiger wordt ook wel een vouwsteiger genoemd. Dit komt doordat deze steiger compact opvouwbaar is. Hierdoor is de steiger niet alleen makkelijk in het gebruik binnenshuis, maar ook makkelijk op te bergen. Doordat de kamersteiger smal is, past deze ook makkelijk door de deuropening.

Heeft u toch een grotere steiger nodig? Dan is het zeker mogelijk om de kamersteiger uit te bouwen. Dit kunt u doen door middel van de Euroscaffold opzetstuk voor kamersteiger.

 

Een kamersteiger kopen: waar let u op?

Let bij het kopen van een kamersteiger altijd op de kwaliteit. Zo weet u zeker dat u veilig gebruik kunt maken van de steiger, maar ook dat u jarenlang verzekerd bent van een professionele steiger. Mocht u na een tijd de steiger niet meer nodig hebben, dan bent u er nog steeds zeker van dat u een veilige kwaliteitssteiger kunt doorverkopen. Zorg er daarom voor dat de steiger gemaakt is van hoogwaardig aluminium.

Een antislipprofiel op de sporten is geen overbodige luxe, zeker als u graag vaart maakt met uw werkzaamheden. Hetzelfde geldt voor het platform: wanneer u kiest voor een antisliptoplaag, weet u zeker dat u veilig aan de slag kunt. Of het nu gaat om het vervangen van de verlichting in een woonkamer of het stuken van de slaapkamer, met een kwalitatief vervaardigde kamer rolsteiger zijn deze klussen sneller en veiliger afgewerkt. Alle voordelen nog even op een rij:

  • Smalle kamersteigers: ze passen door de deuropening
  • Opvouwbaar en compact
  • Uitbreiden met extra opzetstuk is mogelijk voor een hogere werkhoogte
  • Combineerbaar met alle componenten uit de Euroscaffold 75 serie
  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium

 

Topkwaliteit, snel geleverd

Weet u nog niet precies welke kamersteiger de perfecte steiger is voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u de benodigde eigenschappen doorgeeft, weten onze steigerdeals specialisten snel welke steiger de juiste is voor het klussen in of rondom een project.

Hoe en vanaf welke hoogte moet ik een steiger verankeren?
door Steigerdeals
28 November 2023
Lees meer
Hoe monteer je zelf een vlizotrap?
door Steigerdeals
8 November 2023
Lees meer
Hoe bouw je een steiger op?
door Steigerdeals
31 Oktober 2023
Lees meer