RSS dakrandbeveiliging complete set 6 meter
3.394,-
3.098,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 2x3 meter
3.587,-
3.298,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 9 meter
4.040,-
3.851,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 12 meter
5.155,-
4.911,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 2x6 meter
5.222,-
4.974,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 15 meter
6.265,-
5.971,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 18 meter
7.380,-
7.031,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 21 meter
8.495,-
8.091,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging complete set 24 meter
9.604,-
9.150,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging hek / leuning 3 meter
300,-
290,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging staander
701,-
695,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging voetplaat
283,-
270,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging klembeugel
61,-
61,- (ex. btw)
RSS dakrandbeveiliging kantplank 3 meter
30,-
30,- (ex. btw)
RSS Transportframe
1.597,-
1.533,- (ex. btw)
SGS Dakbeveiliging 3 mtr complete set schuin dak
1.460,- (ex. btw)
19 resultaten

RSS dakrandbeveiliging Hellend dak

De Dakrandbeveiliging van RSS is je van hét als het gaat om veilige werkplek en gemak bij het werken op het dak. De dakrandbeveiliging van RSS is verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van 3 tot 30 meter. De dakrandbeveiliging voor Hellende daken is een gepatenteerd systeem en voldoet aan de Europese norm, EN 13374 + A1 2019 klasse C. Perfect voor professioneel gebruik en gemakkelijk te monteren omdat deze uit slechts 4 vaste onderdelen bestaat. De producten van RSS zijn zeer gewild, dus wacht niet langer bestel snel bij Seigerdeals.nl! Over de huidige levertijden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Wanneer dakrandbeveiliging?

In de Arbowet staat opgenomen dat dakrandbeveiliging verplicht is voor werkzaamheden boven de 2,50 meter, tenzij er risico verhogende omstandigheden zijn, dan ook onder de 2,50 meter. Dit geld dus voor vrijwel alle daken, of boven water of wegen. Daarom wordt het gebruik van dakrandbeveiliging altijd aangeraden. Deze vorm van collectieve valbeveiliging is tevens verplicht als u op minder dan 4 meter van de dakrand te werk gaat. Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Veilig en snel aan de bak

De tijdelijke dakrandbeveiliging van RSS biedt veel voordelen. Zo is de dakrandbeveiliging voor hellende daken;

 • licht van gewicht door het gebruik van hoogwaardig aluminium (voldoen aan de til-norm van 25 kg)

 • gemakkelijk op- en af te bouwen

 • ook bruikbaar op platte daken

 • te monteren zonder losse onderdelen

 • snel en eenvoudig te verplaatsen

 • te gebruiken bij dakranden met een overstek tot 1 meter

 • te gebruiken zonder schade aan uw gevel of dak te veroorzaken

 • gemakkelijk uit te breiden tot de gewenste lengte

 • stapelbaar bij het transporten of opbergen

 • te gebruiken op brede en smalle dakranden, maar ook mastgoten en dakgoten

 • ook omkeerbaar

 • in hoogte verstelbaar

 

Waarom RSS?

De RSS dakrandbeveiliging voor hellende daken is een uitstekende én veilige aanvulling uw werkplek. RSS is echt een begrip in bijvoorbeeld de zonnepanelen branche, of de dakdekkers, en niet zonder reden uiteraard. Het RSS systeem is een gepatenteerd systeem, en is eenvoudige montage gegarandeerd. Het materiaal van RSS werkt gewoon zeer fijn, en is makkelijk in gebruik zonder losse onderdelen en ingewikkelde installatie. Het gewicht van het RSS systeem is 9,4 kg per strekkende meter (Staander, hek, kantplank en klembeugel). Wanneer er geen goot aanwezig is, kunt u gebruik maken van de voetplaten. deze zijn ook los bij ons te bestellen.

 

Hoe te monteren?

Wanneer u de RSS dakrandbeveiliging hellend dak aanschaft, is het belangrijk dat u weet hoe de onderdelen te monteren zijn voordat u de spullen gaat gebruiken. Voordat u begint met werken, is het van belang dat u het inspectielogboek invult. Dit gaat aan de hand van visuele inspectie en is bedoeld om te controleren of de materialen nog allemaal in orde zijn. Doe dit voor iedere keer da u de dakrandbeveiliging gaat monteren. Dit formulier vind u hier.

 

U begint met het monteren van de staanders. een duidelijke montagevideo vindt u hieronder;

 

Daarna wordt het hekwerk bevestigd. dit wordt getoond in de onderstaande video.

 

Handleiding

Wij raden u ook sterk aan om de handleiding te raadplegen. Deze kunt u hier lezen.

 

Ons assortiment

De RSS dakrandbeveiliging is verkrijgbaar in complete sets vanaf 3 meter in stappen van 3 meter tot 30 meter in totaal. U kunt natuurlijk sets combineren als u meer dan 30 meter nodig heeft. De RSS dakrandbeveiliging voor een hellend dak is ook inzetbaar bij platte daken en smalle dakranden.

Alleen dakrandbeveiliging voor platte daken nodig? Ook dit bieden wij op Steigerdeals van het merk RSS. Daarnaast hebben wij ook losse onderdelen voor de RSS dakrandbeveiliging als deze aan verbanging toe zijn. zo kunt u ook de staanders voor zowel schuin als plat dak los bestellen, maar ook de klembeugels en de eventuele voetplaten zijn er los verkrijgbaar.

 

Valbeveiliging nodig?

Wanneer het niet mogelijk is om collectieve valbeveiliging of hekwerk te gebruiken, is individuele valbeveiliging een goede optie. Ook hiervoor gelden de regels dat dit gebruikt wordt bij een hoogte vanaf 2,50 meter, tenzij er risico verhogende omstandigheden zijn. Dan ook hieronder.

 

Is valbeveiliging verplicht als ik dakrandbeveiliging gebruik?

Wanneer u de RSS dakrandbeveiliging gebruikt, of die van andere aanbieders die voldoen aan alle normen en eisen uit het Arbobesluit, dan is het gebruik van individuele valbeveiliging niet nodig. Andersom dus ook niet. Wel Kan het bij risico verhogende omstandigheden wel aan te raden zijn om dit alsnog te gebruiken. Dit geeft daarnaast ook en veilig gevoel bij u of uw werknemers.