Stabiele opbouw rolsteigers met enkele voorloopleuning van 75 cm breed

De nieuwe regels voor rolsteigers zijn er niets voor niets. Ze zijn er voor uw eigen veiligheid. De nadruk wordt vooral gelegd op hoe de rolsteiger wordt opgebouwd. Dit moet namelijk op een zo veilig mogelijke manier worden gedaan. Volgens de nieuwe regeling mag je de rolsteiger pas betreden nadat u het voorziet van een voorloopleuning. Dit is een extra beveiliging zodat u niet van het platform af kan vallen.

Deze regels zijn verplicht voor onder andere schilders, (elektriciteit) installateurs en gevelwerkers. Er zal hier dan ook periodiek op geïnspecteerd worden. Deze regels niet verplicht voor particulieren. Echter, bevelen wij dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid. Onze rolsteigers voldoen aan alle regels en eisen voor een veilig en stabiele rolsteiger. Daarnaast zijn ze TÜV-gecertificeerd. 

 

Voorloopleuning is er voor uw veiligheid

De voorloopleuning is er dus voor uw veiligheid. Ongeacht of u particulier of een zakelijke klant bent is het aanbevolen dit te plaatsten. Daarnaast voldoen deze rolsteigers met voorloopleuning aan de nieuwe eisen die gesteld worden. De rugleuning is heel makkelijk te plaatsen en kan op elke sport naar uw wens geplaatst worden. Deze 75 cm rolsteiger zijn voorzien van een enkele voorloopleuning. Dit betekent dus dat er alleen aan één kant een rugleuning vastgemaakt kan worden. Wilt u een rolsteiger van 75 cm of 135 cm met een voorloopleuning aan twee kanten, dan hebben wij deze ook. 

Ideale rolsteiger voor smalle gangen en straatjes

Deze rolsteiger heeft een platform breedte van 75 cm. Dit maakt het de ideale rolsteiger voor uw werkzaamheden in nauwe gangen en straatjes. Wilt u toch een grotere platform? Dat hebben wij ook! Wij hebben zowel professionele 75cm rolsteigers en professionele 135cm rolsteigers van de enkele en dubbele voorloopleuning.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd of heeft een een vraag over het aanschaffen van een steiger? Twijfel dan geen minuut langer en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!