Productbeschrijving
Het artikelcode is het referentie nummer die gekoppeld is aan dit product. Je kunt dit altijd doorgeven aan ons serviceteam.
Dit is de productserie waaronder het product valt. Op die manier kun je makkelijk de bijbehorende materialen of uitbreidingen opzoeken.
Er kan gekozen worden uit een watervast multiplex houten of carbon platformvloer. Beide beschikken ze over een veilige antislip toplaag. Het grote voordeel van carbon is dat het zeer licht in gewicht is. Zeker bij het opbouwen van de rolsteiger op grote hoogte is dit een groot voordeel. Qua algemene belasting is carbon iets sterker dan hout, maar de puntbelasting van hout is sterker, mocht er iets op het dek vallen.
Kantplanken worden van hout of aluminium gemaakt. Een kantplank wordt op het bovenste steigerplatform bevestigd en voorkomt dat er spullen van de steiger afvallen, zoals bijvoorbeeld werkmateriaal. Het voordeel van aluminium is het lichtgewicht en de duurzaamheid. Ze kunnen ook beter tegen een stootje.
Ons assortiment beschikt over de volgende soorten steigerwielen; steigerwiel met stalen spindel, nylon steigerwiel met stalen spindel, nylon steigerwiel met aluminium spindel en voldoet aan de DIN 4422-HD 1004 norm.
Maximale gewicht wat een platform kan dragen per m2.
Er kan gekozen worden uit een watervast multiplex houten of carbon platformvloer. Beide beschikken ze over een veilige antislip toplaag. Het grote voordeel van carbon is dat het zeer licht in gewicht is (9 kg per platform lichtgewicht / 12 kg per platform hout).
Specificaties