Productbeschrijving
EAN code is een universele unieke code van dit product.
Het artikelcode is het referentie nummer die gekoppeld is aan dit product. Je kunt dit altijd doorgeven aan ons serviceteam.
Afhankelijk van je klus; ga je op grote hoogte werken (6 meter of hoger) dan kun je het beste voor een rolsteiger kiezen. Deze hebben speciale zwenkwielen met spindel die in hoogte versteld kunnen worden i.v.m. ongelijke ondergrond. Een kamersteiger heeft gewone zwenkwielen en kan niet in hoogte worden versteld.
Ons assortiment beschikt over de volgende soorten steigerwielen; steigerwiel met stalen spindel, nylon steigerwiel met stalen spindel, nylon steigerwiel met aluminium spindel en voldoet aan de DIN 4422-HD 1004 norm.
De diameter van het wiel is de lengte van de rechte lijn die kan worden getrokken tussen twee punten op het wiel en door het middelpunt hiervan. Deze lengte is de grootst mogelijke afstand tussen twee punten van het wiel in mm.
De diameter van de spindel buis is de lengte van de rechte lijn die kan worden getrokken tussen twee punten op de buis en door het middelpunt hiervan. Deze lengte is de grootst mogelijke afstand tussen twee punten van de buis in mm.
In hoogte verstelbaar door stelmoer. Zo is de steiger ook gemakkelijk op oneven ondergronden te plaatsen.
Onze rolsteigers hebben de meest robuuste wanddikte in de branche.
De buisdikte van het frame in mm.
Is het mogelijk om deze steiger te verplaatsen? Volg altijd bij het verplaatsen van je steiger de richtlijnen hiervoor op. Bij ons inspiratie sectie, kun je hier de specifieke stappen in terug lezen.
Carry-in garantie wordt standaard geleverd. Bij problemen lever je dan zelf je product in bij Steigerdeals. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.
De duur van de garantie die je vanuit de fabriek krijgt op de lasnaden van de onderdelen. Eventuele gebruikschade of vervolgschade valt hier niet onder. Lees onze garantie voorwaarden onder klantenservice.
Onze steigers zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan de Europese geldende normen van Bouwmateriaal. Bij elk product staat ook de steigerklasse aangegeven.
Een NEN norm is een samenvatting waarin beschreven staat welke afspraken er zijn, of aan welke specificaties of criteria een product, dienst of methode moet voldoen. Lees meer over alle normen onderaan de webshop onder “wetten en normen”. waarin beschreven staat welke afspraken er zijn, of aan welke specificaties of criteria een product, dienst of methode moet voldoen. Lees meer over alle normen onderaan de webshop onder “wetten en normen”.
Specificaties
Veelgestelde vragen
Past dit product ook op een andere merken?
Ja, het steigermateriaal is universeel en past op alle standaard maten. Wil je het dubbel checken? Neem dan gerust contact met ons op via 085-0656192.
Wat is de levertijd van het steigermateriaal?
Alle het steigermateriaal is uit voorraad leverbaar. Bestel & betaal je voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Op de afleverdag ontvang je in de ochtend een track and trace code met tijdsindicatie.
Hebben jullie een winkel waar ik de producten kan bekijken?
Ja, we hebben een showroom waar je onze producten kunt bekijken. Graag vragen je om een afspraak te maken via 085-0656192 of aan te geven dat je langs komt.
Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt veilig via iDeal, creditcard, overboeking, PayPal, Bancontact / Mister Cash / Soforte Banking (België) en achteraf betalen via Afterpay, Klarna en IN3 (In 3 keer gespreid betalen tegen 0% rente). Uitlevering van de bestelling is enkel na betaling.
Ik wil mijn bestelling graag laten bezorgen
Bestellingen worden kostenloos bij je bezorgd in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). Bestel je voor 15:00 en is je bestelling betaald? De volgende werkdag worden deze dan op, de door jou aangegeven locatie / adres, geleverd.
Ik wil graag mijn bestelling afhalen
Je kunt veilig via iDeal, creditcard, overboeking, PayPal, Bancontact / Mister Cash / Soforte Banking (België) en achteraf betalen via Afterpay, Klarna en IN3 (In 3 keer gespreid betalen tegen 0% rente). Uitlevering van de bestelling is enkel na betaling.
Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
Je kunt je bestelling of een deel ervan ruilen of retourneren. De artikel(en) ontvangen wij dan compleet, ongebruikt en onbeschadigd binnen 100 dagen terug. De kosten hiervan zijn voor je eigen rekening, omdat je je bestelling van ons gratis ontvangt.
Aan welke normen en eisen voldoen jullie steigermateriaal?
Alle steigermateriaal in onze webshop zijn van de hoogste kwaliteit: ze voldoen aan de hoge eisen van de Europese wetgeving en de Nederlandse Warenwet. Je ontvant hierop ook nog standaard 5 jaar fabrieksgarantie.