Euroscaffold Aanhanger + Rolsteiger Compleet 135 x 190 x 8,2m werkhoogte incl. dubbele voorloopleuning

EAN code is een universele unieke code van dit product.
Het artikelcode is het referentie nummer die gekoppeld is aan dit product. Je kunt dit altijd doorgeven aan ons serviceteam.
Specificaties
Veelgestelde vragen
Heb ik een aanvulling op mijn rijbewijs nodig om een steigeraanhanger te gebruiken?
Nee, je hoeft geen aanvulling of géén E rijbewijs nodig om een steigeraanhangwagen te rijden. Het is koppelen en wegrijden.
Aan welke normen en eisen voldoen de steigeraanhangers?
De aanhanger is RDW en TÜV type gecertificeerd, in bezit van een ABOMA certificaat en de aanhanger voldoet ruim aan de NEN-EN 1004 Norm. Aan alle eisen voldaan om je steigermateriaal veilig en gemakkelijk te vervoeren.
Wat is de levertijd van deze steigeraanhanger?
Alle steigeraanhangers zijn uit voorraad leverbaar. Betaal je voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling de volgende werkdag gratis geleverd. LET OP: door enorme drukte raden we aan even te bellen met 085-0656192 voor actuele levertijd.
Hoelang heb ik garantie op deze aanhanger?
Vanuit onze fabriek komt er een fabrieksgarantie op de lasverbindingen van onze producten. Deze fabrieksgarantie is 5 jaar. Is er iets waar je niet tevreden over bent? Laat het ons weten, dan zorgen wij 100% voor een oplossing.
Hebben jullie een winkel waar ik de producten kan bekijken?
Ja, we hebben een showroom waar je onze producten kunt bekijken. Graag vragen je om een afspraak te maken via 085-0656192 of aan te geven dat je langs komt.
Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt veilig via iDeal, creditcard, overboeking, PayPal, Bancontact / Mister Cash / Soforte Banking (België) en achteraf betalen via Afterpay, Klarna en IN3 (In 3 keer gespreid betalen tegen 0% rente). Uitlevering van de bestelling is enkel na betaling.
Ik wil mijn bestelling graag laten bezorgen
Bestellingen worden kostenloos bij je bezorgd in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). Bestel je voor 15:00 en is je bestelling betaald? De volgende werkdag worden deze dan op, de door jou aangegeven locatie / adres, geleverd.
Ik wil graag mijn bestelling afhalen
Dat kan! Je kunt jouw bestelling gewoon online bestellen, betalen en bij verzendopties: "ophalen" selecteren. Onze klantenservice neemt contact met je op, om een dag en tijd af te spreken. We zorgen dat je bestelling dan klaar staat.